Maja Jurović / Hanza Media
POVRATAK U '90-E

Antonija Mandić nasmijala društvene mreže članskom iskaznicom iz djetinjstva

Popularna voditeljica nasmijala je danas svoje prijatelje i pratitelje na Instagramu objavivši člansku iskaznicu koju je nekoć morao imati svaki tinejdžer koji je 'držao do sebe'.

Popularna voditeljica nasmijala je danas svoje prijatelje i pratitelje na Instagramu objavivši člansku iskaznicu koju je nekoć morao imati svaki tinejdžer koji je 'držao do sebe'.

Postoji li djevojčica koja u Hrvatskoj ’90-ih nije barem jednom prelistala časopis Teen? Džeparci su se na njega trošili svakog mjeseca, na zidu tinejdžerskih soba radila su se mjesta za “samo još jedan” poster omiljene zvijezde, a potajno su se čitale rubrike koje su davale odgovore na pitanja koja smo se sramile pitati mamu ili sestru. Prije doba interneta, Teen je bio prozor u svijet i enciklopedija svega onoga što želimo znati, vidjeti i voljeti.

Uz one koje su ga povremeno listale kod prijateljice, postojale su i djevojke koje su vjerno sakupljale svaki broj, a jedna od njih očito je i popularna voditeljica Antonija Mandić. Objavivši danas fotografiju svoje članske “Teen iskaznice” nasmijala je mnoge i potaknula nostalgiju na najsretnije godine.

Prije filtera #goodolddays #teengirls #memories

A post shared by @tonkamandic on

Tonku smo upitali za komentar, a ona je, smijući se, odgovorila kako se ne sjeća detalja, no “članska iskaznica Teen-a nešto je što se moralo imati”.

- Pomalo sramotno za “doživotnog člana”, ali ne mogu se sjetiti omiljene rubrike, uz smijeh je prokomentirala 37-godišnja voditeljica referirajući se na stavku članstva koja jasno kaže:

- “Ovom iskaznicom dokazujem da sam doživotni član prvog i najvećeg tinejdžerskog kluba u Hrvatskoj, koji je osnovao list za mlade Teen. Molim da mi nitko ne pokušava uskratiti prava koja mi kao članu kluba pripadaju.”

Antonija se prisjetila kako je u to vrijeme imala 12 ili 13 godina, a iskaznica je najljepša uspomena na bezbrižne tinejdžerske dane.

Nakon dugogodišnjeg posla na televiziji i radiju, nedavno je pokrenula privatan posao, svojevrsni medijski konzulting.

Linker
26. travanj 2024 20:37