BIVŠA TELEVIZIJSKA VODITELJICA

Antoniju Stupar Jurkin usporedili s ‘budućom kraljicom‘: ‘Cijelo vrijeme mi ličiš na nekoga‘

Bivša televizijska voditeljica Antonija Stupar Jurkin trenutno uživa na našoj obali, a pozirajući na fotografiji na Instagramu jednu je pratiteljicu izgledom podsjetila na Kate Middleton.

Bivša televizijska voditeljica Antonija Stupar Jurkin ponovno je pratitelje na društvenim mrežama oduševila vitkom linijom pozirajući u badiću.

Nekadašnja voditeljica davno je otkrila kako redovitim vježbanjem održava liniju, a osim toga si često u sauni priušti uživanje koje osim što djeluje na kilograme, smanjuje stres. U sauni se Antonija posebno voli opustiti nakon napornog radnog dana ili vikendom.

Čitajte i: Kakva frajerica! Po diplome je Antonija Stupar Jurkin došla u trapericama, a sad slijedi slavlje

"Upijam sunce", napisala je Antonija u opisu fotografije na kojoj pozira u potpuno prirodnom izdanju bez šminke, a ispod koje su odmah pristigli komplimenti.

"Pravi komad", "Prelijepa", "Top", samo su neki od komentara koje inače često viđamo ispod Antonijinih objava.

Jedan se komentar ipak ističe. "Cijelo vrijeme mi ličiš na nekoga...sad sam skužila princeza Kate", napisala je jedna pratiteljica. Na usporedbu s članicom kraljevske obitelji, Antonija je reagirala samo smajlićem.

Čitajte i: Makeover u domu Antonije Stupar Jurkin osvaja na prvi pogled

Podsjećamo, Antonija koju smo 14 godina viđali na malim ekranima prijašnji je posao napustila još 2019. kada se posvetila obrazovanju na privatnom poslovnom učilištu gdje je završila studij za manager marketinga i event management.

"Vjerujem u onu da čovjek uči dok je živ i veselim se ishodu svega što će mi ova prekretnica donijeti u budućnosti. Izazovno je jako, teško je, ali kao i sve u životu... Kada te nešto jako zanima, trudiš se i učiš, a rezultati uvijek dođu. I to je ono što me najviše potiče", rekla je jednom prilikom za Gloria.hr.

Linker
20. travanj 2024 13:24