Profimedia, Xposurephotos
U ITALIJI

Antonio Banderas ne može odoljeti svojoj 20 godina mlađoj djevojci

Zajedno su od 2014. godine, ali su i dalje zaljubljeni kao prvog dana: španjolski glumac Antonio Banderas uživa u Italiji u društvu svoje 20 godina mlađe djevojke.

Nakon brojnih događanja koja su pohodili u sklopu Ischia Film Festivala u Italiji, 56-godišnji glumac napokon se opustio u društvu svoje 37-godišnje djevojke Nicole Kempel na glamuroznoj večeri. Par se potpuno opustio u društvu prijatelja: plesali su do jutra, a Banderas je demonstrirao svoje salsa pokrete na oduševljenje svih okupljenih.

Profimedia, SGP

Profimedia, SGP

Profimedia, SGP

Profimedia, SGP

Slavni glumac stigao je u Italiju na predstavljanje svojeg novog filma "Black Butterfly" koji je na filmskom festivalu na vulkanskom otoku Ischia prikazan još u ponedjeljak. U međuvremenu je par uspio uhvatiti priliku za odmaranje na plažama otoka u Tiranskom moru: uživali su na ležaljkama s pogledom na prekrasan horizont, a takav predah odličan je za Banderasa s obzirom na to da je početkom godine doživio blaži srčani udar. On je tada izjavio da nema razloga za paniku te da on ne planira usporiti tempo što pokazuje i pozamašan popis projekata: kroz ovu i iduću godinu bit će objavljeno čak deset njegovih filmova.

Profimedia, Xposurephotos

Linker
18. travanj 2024 17:01