Djevojčica imitatorica

‘Baby Michelle‘ osvaja društvene mreže: Svojom kopijom outfita s inauguracije privukla pohvale i same Obame

Nakon što je Michelle Obama na inauguraciji oduševila modnu kritiku svojom odjevnom kombinacijom moćne boje vina, koja se sastoji od hlača, dolčevite, remena i kaputa iste nijanse, društvene mreže preplavile su fotografije ‘male Michelle‘, odnosno preslatke djevojčice koja je odlično ‘skinula‘ outfit o kojem se danima govorilo.

"Ryleigh & Zayden, rasturili ste!" napisala je Michelle Obama na svom Instagram profilu uz fotografiju neodoljive djevojčice i dječaka, koji svojim pozama, stavom i odjećom imitiraju nju i njezinog supruga na nedavnoj inauguraciji Joea Bidena.

Kad se, kao podrška Bidenovima, pojavila u kompletu boje šljive dizajnera Sergia Hudsona, Michelle Obama oduševila je obožavatelje i kritiku, a i najmlađe fanove koji u njoj vide uzor.

image
EUROPA PRESS/CONTACTOPHOTO/PROFIMEDIA

"Ona ostavlja bez daha i pokazuje da je sve moguće", izjavila je Michellina stilistica Meredith Koop, kad su je zamolili da iskomentira inauguracijski outfit.

"Mala kopija" koju je pohvalila Michelle, a čija fotografija osvaja društvene mreže, djevojčica je po imenu Ryleigh Madison, a kombinaciju u stilu bivše prve dame pripremila joj je mama.

Ryleigh kao Kamala Harris

Nakon što se okušala u ulozi prve dame, preslatka je Ryleigh "uskočila u cipele" Kamale Harris, novoizabrane potpredsjednice SAD-a kopirajući i njezin prepoznatljiv styling.

Malena Ryleigh obožava se s mamom igrati "kopiranja poznatih outfita" pa je tako već "skinula" Kamalu Harris u bijelom odijelu, ali i legendarnog glazbenika Princea, čiju glazbu njezina mama obožava.

Dječak koji na fotografiji koja je obišla svijet glumi bišeg predsjednika, Baracka Obamu, njezin je dobar prijatelj Zayden.

Linker
19. travanj 2024 18:11