Instagram
BURA EMOCIJA

Baka Danijela Dvornik puca od ponosa: Već se hvali na Instagramu

Ella Dvornik rodila je djevojčicu, a baka ne skida osmijeh s lica! 'Ovo je najdragocijeniji trenutak u mom životu', kaže Danijela Dvornik

Proteklih su dana na Instagramu mama i kći, Danijela i Ella Dvornik zbijale šale u nervoznom iščekivanju prinove, zbog čega je Ella i objasnila kako se radilo o pedeset sati dramatičnog dolaska djevojčice, ali otkako je stigla na svijet, njihovoj sreći nema kraja. Malena ima dva imena i dva prezimena; Balie Dee Dvornik-Pearce, a ponosna baka s osmijehom od uha do uha već je objavila prvu fotografiju sa svojom unukom.

'Noćas se moje čelo žari, noćas se moje vjeđe pote;
i moje misli san ozari, umrijet ću noćas od ljepote!', piše Danijela stihove Tina Ujevića na Instagramu i pozira držeći u naručju tek rođenu unuku.

Bura emocija preplavila je Danijelu proteklih dana dok je bdjela uz krevet svoje kćeri u zagrebačkoj privatnoj poliklinici Podobnik. Tako je s javnošću podijelila i kako joj je najteže što Dine nema u ovim lijepim trenucima.

'Ovih dana napetosti i iščekivanja, stalno mi je Dino u mislima. Zateknem se u razmišljanjima što bi bilo kad bi bilo. Vidim ga kako nam podiže atmosferu , vjerojatno bi u bolnici bio show! Tako bi on prikrivao svoju nervozu. Ali bilo bi smijeha. Jako sam tužna što to nije dočekao. Bio bi izvrstan 'dida'', napisala je.

Linker
17. travanj 2024 10:55