Jadranka Kosor, sin Lovro i unuk
 foto: Davor Matota
Uživa u privatnom životu

Baka Jadranka Kosor živi najljepše dane – sa sinom i unukom na špici

Političarka Jadranka Kosor (65) ponosna je baka već nešto više od dvije i pol godine, a ljubav prema unuku i sinu Lovri nije skrivala ni na zagrebačkoj špici gdje ih je zatekao naš fotograf.

Bivša hrvatska premijerka i predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor više nije aktivna u javnom političnom životu naše zemlje kao što je to bila od srpnja 2009. do svibnja 2012. dok je vodila državu, ali je zato itekako aktivna kao ponosna baka. Naš ju je fotograf zatekao na zagrebačkoj špici u društvu sina i unuka, a fotografije govore da je danas, kad ima više vremena za privatni život, sretna i ispunjena. Vrijeme osim sa sinom Lovrom (34), snahom Mateom i unučićem provodi i brinući se za svoju majku, ali i često putuje te piše knjigu.

Sina Lovru je političarka, koja je karijeru počela graditi kao novinarka, a u politiku je ušla još 1995, dobila u drugom braku, onom s Ivom Škopljancem. S njim se razišla nakon devet godina, a nakon toga sina je podizala sama. U intervjuima za medije je znala govoriti da ju je, kao iznimno zaposlenu samohranu majku, uvijek mučila grižnja savjesti što nema mnogo vremena za privatni život. No, došlo je vrijeme kad sve može nadoknaditi i napokon možemo vidjeti tu njezinu nježniju stranu.

Spica / Zagreb 06.10.2018. / foto: Davor Matota /  Jadranka Kosor i sin Lovro i vjerojatno unuk
foto: Davor Matota
Jadranka Kosor, sin Lovro i unuk

Lovro Škopljanac svoju je Mateu oženio u listopadu prije tri godine, a sinčić je već tada bio na putu. Jadranka Kosor inače ne govori puno o svom privatnom životu, ali je znala reći da je sa sinom uspjela sagraditi prekrasan odnos te da se na njega uvijek može osloniti.

Spica / Zagreb 06.10.2018. / foto: Davor Matota /  Jadranka Kosor, sin Lovro i unuk
foto: Davor Matota

Linker
18. travanj 2024 09:20