Instagram
ODUŠEVLJEN DOČEKOM

Bali-beg u susjedstvu: Turski zavodnik izazvao euforiju u Sloveniji

Turski glumac najpoznatiji po ulozi Bali-bega u seriji 'Sulejman Veličanstveni' te kao Kemal u seriji 'Bit ćeš moja' uživa u Sloveniji, gdje ga je iznenadio broj njegovih vjernih obožavateljica.

Turski zavodnik Burak Özçivit posjetio je Celje, Maribor i Ljubljanu, a u sva tri grada dočekale su ga euforične slovenske obožavateljice koje nisu skrivale oduševljenje njegovim dolaskom. Svoju popularnost u Sloveniji je stekao prvenstveno ulogom u seriji "Bit ćeš moja", a kod njih su, baš kao i kod nas, posljednjih godina turske serije pravi hit.

Zbog toga ne čudi veliko oduševljenje koje je Burak izazvao u susjedstvu: bivši maneken susreo se sa svojim obožavateljicama u ta tri grada te potpisivao autograme i fotografirao se s njima.

33-godišnji glumac nedavno se vratio s putovanja južnom Afrikom, gdje je uživao sa svojom suprugom Fahriye Evcen, ali mu se ona na putovanju Slovenijom nije pridružila.

Ovaj poznati turski par oženio se u lipnju 2017. na europskoj obali Bospora - vjenčanje je bilo bajkovito i pratili su ga mediji širom svijeta.

Linker
19. travanj 2024 09:18