Barbara i Lukas Nola
 foto: Maja Jurovic
najelegantniji par u gradu

Barbara i Lukas Nola na špici: Osmijeh ne silazi s lica unatoč svim problemima

Ovako elegantno odjeveni, spremni su za svaku prigodu - supružnike Barbaru i Lukasa Nolu ovih ljetnih dana na špici su pratili zadivljeni pogledi.

Hrvatska kazališna, televizijska i filmska glumica Barbara Nola u crnoj je ljetnoj haljini, posutoj sitnim cvijećem, izgledala i trendi i sofisticirano dok je šetala zagrebačkom špicom. Uz nju je ponosno koračao njezin suprug, redatelj Lukas Nola, koji je izgledao još svečanije u odijelu i bijeloj košulji te modernim crnim cipelama s denver plavim vezicama.

Rođena Zagrepčanka, koja je u travnju u vrlo pozitivnom raspoloženju proslavila svoj okrugli 50. rođendan, djelovala je vrlo mladoliko i sretno, ne skidajući osmijeh s lica dok se vjetar trudio simpatično promrsiti njezine savršeno ukroćene valove u kosi.

Barbaru i Lukasa Nolu veže čak 20 godina zajedničkog života, a životni optimizam nisu izgubili niti kad prije četiri godine kad su saznali da on boluje od raka grla. Zajedno su prošli i operaciju i sve faze liječenja i zajedno se izborili za zdravlje.

Spica / Zagreb 18.07.2018. / foto: Maja Jurovic / Barbara Nola i Lukas Nola
foto: Maja Jurovic
Barbara i Lukas Nola

Duge šetnje dio su svakodnevice ovog para koji se odlučio za što zdraviji život. Nola je u intervjuu za magazin Gloria ispričao da je zbog teške dijagnoze odbacio i cigarete i alkohol i čvrsto odlučio da mu se život neće vrtjeti oko bolesti. Priznao je tada i da je nakon prvotnog šoka zbog zastrašujuće vijesti njegova supruga postala 'nevjerojatan stroj koji se do danas nije zaustavio'.

Spica / Zagreb 18.07.2018. / foto: Maja Jurovic / Barbara Nola i Lukas Nola
foto: Maja Jurovic
Barbara i Lukas Nola

Linker
18. travanj 2024 05:04