ZAINTRIGIRAO PUBLIKU

Baš je Grinch: Objava Jima Carreya šokirala je njegove brojne obožavatelje

U intervjuu s Kit Hoover o svom novom filmu ‘Sonic the Hedgehog 2‘, komičar je otkrio da je prilično ozbiljan u svojim namjerama da završi karijeru.

Tužna vijest za obožavatelje kanadsko-američkog komičara i glumca Jima Carreyja. Nagađalo se da će zvijezda najpoznatija po ulogama u Trumanov showa, Lažljivac, Maska i Kako je Grinch ukrao Božić, uskoro objaviti da se povlači iz glume u dobi od 60 godina, a u nedavnom intervjuu dodatno je zaintrigirao publiku.

Dok je razgovarao o svom novom filmu Sonic the Hedgehog 2 s glumicom Kit Hoover, Carrey je otkrio da vjerojatno "zaključava" svoju karijeru i da je "prilično ozbiljan" u vezi s tim. Međutim, priznao je i da bi samo u jednom slučaju odustao od svoje namjere.

Čitajte i: Tko je Troy Kotsur, glumac koji je sve oduševio nastupom i postao prvi gluhi Oskarovac

image

Jim Carrey kaže da je zadovoljan svime što je postigao i da bi sada bilo dosta

FREDERIC J. BROWN/AFP/PROFIMEDIA

"Ovisi, ako anđeli donesu nekakvu skriptu koja će biti napisana zlatnom tintom koja će mi reći da je jako važno da je ljudi vide. S druge strane, možda ću nastaviti istim putem, ali sad uzimam pauzu''.

Carrey je priznao i da upravo sada stvarno uživa u životu. Voli tišinu, voli se fokusirati na slikarstvo i duhovni život.

"Stvarno volim svoj duhovni život i osjećam se spokojno, a to je nešto što možda nikada nećete čuti od druge slavne osobe. Imam dovoljno. Napravio sam dovoljno u svom životu", dodao je Carrey.


Još jedan nedavni projekt koji je preuzeo bio je onaj za koji nije ni slutio da će to biti. Carrey je bio dio memorijala Comedy Storea koji je nedavno postavljen nakon šokantne i tragične smrti Boba Sageta, o kojem Carrey nije imao ništa osim prekrasnih riječ jer ga je cijenio kao velikog prijatelja.

Čitajte i: Stiže poslastica, biografija francuske ikone: U Parizu se snima serija o Brigitte Bardot

Međutim vijest o nadolazećoj intimnoj memorijalnoj proslavi u čast Boba Sageta bila mu je malo čudna.

"Nisam siguran zašto se sve mora pretvoriti u Netflixov specijal - mislim to je malo čudno."

Podsjetimo, Smrt Boba Sageta u siječnju bila je šok za sve, a obožavatelji će uskoro imati priliku vidjeti počast zvijezdi Full House na Netflixu. Snimljeni memorijalni specijal u kojem se pojavljuju mnogi Sagetovi prijatelji i bivši suradnici otkupio je Netflix i najavljen je uskoro na streaming servisu. Kako je potvrdio TMZ, na Netflix stiže u lipnju.

Linker
16. travanj 2024 16:20