Chris Noth i supruga Tara Wilson
 BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Lijepa vijest

Baš kao Aki! Proslavljeni glumac u 66. dobio drugo dijete s 28 godina mlađom suprugom

Chris Noth postao je otac po drugi put, i to u 66. godini života. Sa suprugom Tarom dobio je dječaka Keatsa.

Zvijezda kultne serije 'Seks i grad', glumac Chris Noth (65), ponovno je postao otac. Sa suprugom Tarom Wilson (37) dobio je drugog sina, a na Instagramu je sa svojim prijateljima i obožavateljima podijelio sreću zbog dolaska dječaka na svijet. Objavio je fotografiju na kojoj dječak Keats mirno i blaženo spava. 'S neba je sišao naš drugi sin - Keats', napisao je Noth uz dirljivu objavu.

Slavni 'Faca' sa suprugom Tarom već ima jednog sina, 12-godišnjeg Oriona Christophera. Već su dugo Tara i Chris sretni zajedno, a u ljubavi im razlika u godinama nimalo ne smeta. Upoznali su se 2002. godine, a vjenčali se, pak, u travnju 2012. godine.

Njihova sretna priča počela je tijekom Nothovog pijanstva u klubu u kojem je Tara konobarila. 'Pao sam sa stolice i skoro su me izbacili prije negoli sam primijetio konobaricu. Radila je tamo', otkrio je glumac. Početak veze bio je turbulentan pa su Tara i Chris često prekidali i mirili se. Svaki put kada bi se razdvojili, ubrzo bi palo i pomirenje pa su glumac i supruga zaključili da se radi o posebnoj ljubavi, onoj koja se ne zaboravlja tako lako i brzo.

Zajedno su dugi niz godina, a njih je sada dodatno uljepšao još jedan dječak. Na prinovi i sretnoj vijesti čestitali su glumcu i supruzi njegove kolegice iz 'Seksa i grada'.

July 30, 2013 - New York, New York, USA - Chris Noth and Tara Wilson attend a screening of Radius TWC's 'Lovelace' hosted by The Cinema Society and MCM with Grey Goose at The Museum of Modern Art on July 30, 2013 in New York City., Image: 167601404, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Dennis Van Tine / Zuma Press / Profimedia
Dennis Van Tine / Zuma Press / Profimedia
Chris Noth i Tara Wilson

Linker
14. rujan 2021 14:25