Getty Images for Entertainment I
SVE JE PO NJENOM

Baš su moderna obitelj: Slavni par se pomirio jer se umiješala bivša supruga

Gwyneth Paltrow još uvijek ima utjecaja na bivšeg supruga s kojim je bila u braku deset godina, a rastali su se prije pet. Upravo je ona nagovorila Chrisa Martina da još jednom da šansu romansi s glumicom Dakotom Johnson.

Glumica Gwyneth Paltrow (46) nikad nije izašla iz života svog bivšeg supruga Chrisa Martina (42) i bez obzira na razvod ima još uvijek velik utjecaj na njegov ljubavni život. Us Weekly donosi priču kako se u njegov prekid s djevojkom Dakotom Johnson (29) umiješala bivša supruga nakon što su oni prekinuli ranije ovog ljeta. "Gwyneth ga je nagovorila da pokušaju još jednom", rekao je izvor.

CULVER CITY, CA - JANUARY 28:  Singer/Songwriter Chris Martin (L) and actress Gwyneth Paltrow attend Hollywood Stands Up To Cancer Event with contributors American Cancer Society and Bristol Myers Squibb hosted by Jim Toth and Reese Witherspoon and the Entertainment Industry Foundation on Tuesday, January 28, 2014 in Culver City, California.  (Photo by Charley Gallay/Getty Images for Entertainment Industry Foundation)
Getty Images for Entertainment I

Ponovno oživjela romansa bila je na naslovnicama prošlog tjedna nakon što je Martin bio Dakotin pratitelj na dva eventa za redom, a onda su zajedno otišli na odmor.

Izvor za E! je dodao da ih vesele zajednički planovi kasnije ovoga ljeta. Par je u vezi od početka prošle godine, a napisi da su prekinuli pojavili su se početkom ljeta. S obzirom na to da ni prije nisu komentirali svoju vezu, Dakota i Chris nisu se oglasili niti oko prekida, već su fotografije s odmora rekle sve.

Los Angeles, CA  - Malibu, CA  - *EXCLUSIVE*  - Chris Martin and Dakota johnson take their dog for a walk in Malibu. The couple decide to walk barefoot to release tension.

Pictured: Chris Martin, Dakota Johnson



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 423500125, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA
Dakota Johnson i Chris Martin

Nije nimalo čudno što se Gwyneth upetaljala u cijelu priču jer se cijelo vrijeme trudila da se Dakota osjeća kao članica njihove moderne obitelji.

"Jako joj je bilo važno imati odnos s njegovom djevojkom. Zbog nje se ne osjeća ugroženo i vrlo je sretna zbog Chrisa. Otkako ju je upoznala nije bila ni trunke ljubomorna oko nje", otkrio je izvor blizak obitelji.

Exclusive... 51862513 Estranged couple Gwyneth Paltrow and Chris Martin reunited for a birthday brunch at Prune in New York City, New York on September 27, 2015. The couple's children and her mother Blythe Danner were also in attendance. Gwyneth turned 43 years old today and after brunch she went for a walk with her mom., Image: 260408693, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

I dok trenutačno uživaju na odmoru, Dakota i Chris navodno su se našli u krizi jer se ne slažu oko idućeg koraka u vezi.

"Chris želi što prije dobiti još djece, a Dakotina karijera je u uzletu i to je zadnje što bi ona htjela", rekao je izvor koji smatra da su ih te različite želje dobro uzdrmale, ali njihova želja da su zajedno, uz malu pomoć bivše supruge, bila je jača.

Linker
19. travanj 2024 09:03