Instagram
od svih radosti najveća

Bebica na putu: Radijska voditeljica Nina Slišković Goleš očekuje prinovu

Voditeljica Nina Slišković Goleš i njezin suprug Dino Goleš uskoro će iskusiti slatke radosti koje dolaze s bebicom. Pozirajući u ženstvenoj plavoj haljini, Nina je svima obznanila da stiže njezino malo zlato.

"Pa dobar ti dan, insta svijete! Vrijeme je da podijelim s vama od svih radosti najveću", napisala je na svom Instagram profilu Nina Slišković Goleš i tako objavila da čeka prinovu.

31-godišnja voditeljica radija Enter na fotografiji pozira naslonjena uz drvo, odjevena u ženstvenu plavu haljinu koja decentno ističe trudnički trbuščić. Lavanda u ruci i lijep okoliš, savršeno su se uklopili u ovu objavu trudnoće koja je razveselila prijatelje i fanove simpatične Nine.

Ninin suprug, voditelj Nove TV Dino Goleš, objavio je fotografiju iz iste serije, na kojoj nježno grli svoju dragu i mazi joj trbuščić pa napisao: "Nas troje", uz emoji trudnice.

Voditeljskom paru ovo će biti prva prinova.

Uz voditeljski posao, Nina je aktivna na Instagramu, gdje je prati 12 tisuća sljedbenika te piše lifestyle blog pod nazivom "Ruž&Ružmarin". Svoje kulinarsko umijeće, odnosno, kako kaže, "momente iz Ninine kužine", sa svijetom dijeli na profilu "Jedi, moli, soli".

Čitajte i...

Napokon radosna vijest za Todoriće: Krajem ljeta stiže prinova u obitelj

Voditeljica emisije 'Dobro jutro, Hrvatska' otkrila sretnu vijest: 'Nadam se da ću moći raditi što duže'

Lovre Kalinić itekako ima razlog za slavlje: U sretnu obitelj je stigla još jedna princeza

Linker
06. travanj 2024 03:40