uživaju kako samo oni znaju

Beckhamovi u Hrvatskoj: Odsjeli su u luksuznom zdanju na Lopudu, u restoranu su imali samo jedan zahtjev

Bivši nogometaš i modna dizajnerica za nastavak svog putovanja odabrali su upravo dubrovačko područje, gdje su, osim 23. godišnjice braka, proslavili i rođendan njihove kćeri.

Slavni par David i Victoria Beckham nedavno su proslavili 23. godišnjicu braka, što je bio idealan povod da odu na zajedničko putovanje po Europi. Prvo su uživali u Parizu, potom u Veneciji, gdje su se vozili gondolom, a nakon Italije stigli su i do Hrvatske.

Zadržali su se oko dubrovačkog područja te su odsjeli luksuznom kompleksu Lopud 1483 na Lopudu, javlja Dubrovački dnevnik. Supružnici su ovih dana posjetili restoran Bowa na Šipanu, a uvjet za posjet ovih zvijezda bio je da ih nitko ne fotografira.

Čitajte i: Praznik ljubavi u Veneciji: Prevario ju je, oprostila mu je, a sad su bliskiji nego ikad prije

U sklopu proslave godišnjice braka, David i Vicky proslavili su i 11. rođendan kćeri Harper koju su poveli na putovanje.

Inače, kompleks Lopud 1483 nekada je bio franjevački samostan koji je obnovila grofica Francesca von Habsburg. Cijena noćenja u kompleksu iznosi 1400 eura, a najam za jedan dan je 10.000 eura za deset osoba.

Victoria je povodom proslave godišnjice na Instagramu objavila zajedničku fotografiju s Davidom na kojoj radi nešto vrlo neuobičajeno za nju - smije se od uha do uha. Uz fotku je napisala:

"Kažu da nije zabavan, kažu da se nikada ne smijem, rekli su da nećemo trajati. Danas slavimo 23 godine braka. Davide, ti si moje sve, puno te volim".

Par se ne suzdržava u javnosti i na društvenim mrežama pokazati naklonost pa je Vicky prije nekoliko tjedana snimila Davida kako ju je dočekao s večerom kad je došla doma s posla.

Na snimci se vidi da se bivši nogometaš jako dobro snalazi u kuhinji - ispekao je losos i lignje na žaru, skuhao povrće i pripremio veliku zdjelu salate za sebe i suprugu, što je Victoriju jako obradovalo. Time je potvrdila da svakog dan jede samo ribu i povrće, kao što je otkrio David u jednom intervjuu.

"Moja supruga na žalost, tijekom 25 godina, otkako smo se upoznali, svaki dan jede ribu na žaru i povrće na pari. Vrlo rijetko odstupa od toga. Jedini put kad je s mog tanjura probala nešto drugo bilo je tijekom trudnoće s našom kćeri Harper", rekao je David za Daily Mail.

Linker
19. travanj 2024 13:05