Profimedia, Backgrid USA
Ništa mu ne ide od ruke!

Ben Affleck je opet solo: Nikako da se odluče - malo su zajedno, malo ne

Nakon što je prošle godine službeno potpisao rastavu nakon 12 godina braka, Ben Affleck je prekinuo sa ženom koja mu je potporu kriznim vremenima.

Glumac Ben Affleck (46) otvoreno je progovorio o svojoj borbi s alkoholizmom koji je odgovoran i za raspad njegovog braka s Jennifer Garner (46), ali i veze s producenticom Lindsay Shookus koja ga je ponovno prigrlila nakon rehabilitacije. Iako je bio odlučan u namjeri da nakon oporavka njegova veza s 38-godišnjom producenticom uspije, čini se kako ljubav ipak nije bila dovoljno jaka.

'Ona ima bivšeg supruga i posao u New Yorku, on ima obitelj u Los Angelesu, iako se vole i poštuju shvatili su da neće ići', rekao je izvor blizak paru za People.

*EXCLUSIVE* Los Angeles, CA  - Ben Affleck and Lindsay Shookus are seen leaving the dermatologist's office. Ben and Lindsay look casual as they wait for their car at valet.

Pictured: Ben Affleck, Lindsay Shookus 

BACKGRID USA 13 MARCH 2019, Image: 419212135, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

*EXCLUSIVE* Los Angeles, CA  - Ben Affleck and Lindsay Shookus are seen leaving the dermatologist's office. Ben and Lindsay look casual as they wait for their car at valet.

Pictured: Ben Affleck, Lindsay Shookus 

BACKGRID USA 13 MARCH 2019, Image: 419212162, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Par se pomirio prošlog mjeseca nakon što su prekinuli tik prije nego je posrnuli glumac završio na rehabilitaciji, a prije toga su bili u vezi oko godinu dana. Lindsay je pozitivno utjecala na njega, ali je u njegovom povratku osvisnosti shvatila da ga mora pustiti da padne na dno jer ga nikako nije mogla natjerati da prestane s prekomjernim uživanjem u alkoholu. Ipak, jako je se dojmilo što se odlučio suočiti s ovisnošću i bila je sretna što je napokon trijezan, pa mu je odlučila dati drugu priliku - što nije dugo potrajalo.

Ipak, prošle godine kada kada je bio u najgoroj fazi, pomogla mu je bivša supruga Jennifer Garner koja ga je doslovno natjerala da ode na rehabilitaciju nakon što je prekinuo s Lindsay i počeo vezu s modelom Shaunom Sexton.

S 40-dnevnog odvikavanja je izašao u listopadu prošle godine, viđen je bio s djecom i vratio se uobičajenom rasporedu, a iako se nakratko pomirio s Lindsay, odlučili su da ipak nemaju snage za dalje. Ben i dalje ima potporu bivše supruge. Njihov brak dug 12 godina službeno je završio u studenom pošle godine, a iako su objavili da se razvode još 2015. godine. Bivši supružnici su u dobrim odnosima pa ih nerijetko možemo vidjeti s troje djece - Violet (13), Samuelom (6) i Seraphinom (10) iako je Jennifer u romantičnoj vezi s poduzetnikom Johnom Millerom (40). Nakon prekida on je sve svoje vrijeme darivao klincima.

Ben Affleck is seen in Los Angeles, California.
11 Apr 2019, Image: 425865594, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Linker
24. rujan 2021 12:20