Instagram
Zvijezda rujanskog izdanja

Beyonce nikad iskrenija: Pjevačica za Vogue otkrila sve detalje dramatičnog porođaja

Zvijezda rujanskog izdanja 'modne biblije' slavna je Beyonce, pjevačica, majka, poduzetnica i supruga kojoj je Anna Wintour odlučila nakratko prepustiti uredničku palicu.

U svijetu modnih časopisa, dobro je poznata važnost rujanskog izdanja, kojim se predstavljaju novi trendovi, u kojem se nalaze najvažniji intervjui i čiju naslovnicu krasi osoba kojoj urednik želi iskazati veliku čast. Tu tradiciju danas kopiraju mnogi glossy magazini, no pokrenuo ju je slavni Vogue koji rujan smatra najvažnijim mjesecom u godini.

Anna Wintour, legendarna urednica 'modne biblije' ove je godine za naslovnicu odabrala Beyonce, pjevačku zvijezdu, majku i poduzetnicu koja je uzor mnogim ženama diljem svijeta.

Premda ovo nije prva naslovnica koju je Beyonce snimila za Vogue, svakako je najvažnija, jer joj je Wintour prepustila ulogu urednice, pa je pjevačica imala priliku odabrati fotografa koji ju je snimao i odlučiti koje će se sve fotografije naći na stranicama prestižnog modnog magazina.

A post shared by Beylite (@beylite2.0) on

Svoju je priliku tako dobio 23-godišnji Tyler Mitchell, koji je, zahvaljujući Beyonce, prvi afroamerički fotograf zaslužan za naslovnicu rujanskog izdanja u 126-godišnjoj povijesti Voguea.

A post shared by Nini Barbaqadze (@ninivibes) on

Uz fotografije, pjevačica je imala pravo odlučiti kako će biti napisan tekst koji prati fotografije pa je za sugovornicu je odabrala Clover Hope te se raspričala o trudnoći, majčinstvu, kilogramima, svom putovanju kroz život, porijeklu i vjeri u mlade umjetnike.

"Nakon prvog porođaja vjerovala sam u ono što je društvo govorilo o tome kako bi moje tijelo trebalo izgledati. Svalila sam na sebe pritisak da moram skinuti kilograme u roku od tri mjeseca, i čak sam dogovorila malu turneju kako bi bila sigurna da ću to postići. Kad sada razmišljam o tome mislim da sam bila luda. Još sam dojila kad sam nastupala u Atlantic Cityju 2012. godine. Nakon rođenja blizanaca promijenila sam pristup".

A post shared by BeyStanPT (@beystanpt) on

Za Vogue je Beyonce otkrila i dosad nepoznat podatak da su ona i blizanci prije samog porođaja bili u opasnosti.

Vogue

"Imala sam 109 kilograma kad sam rodila Rumi i Sira. Bila sam sva natekla od toksemije i morala sam ležati više od mjesec dana. Moje zdravlje i zdravlje moje djece bilo je ugroženo pa sam morala ići na hitni carski rez. Suprug je tada bio pravi vojnik i moj kamen oslonac. Sretna sam što sam mogla svjedočiti njegovoj snazi i evoluciji u ulozi muškarca, najboljeg prijatelja i oca. Ja sam bila u fazi preživljavanja i tek sam nekoliko mjeseci nakon svega uspjela pojmiti što se sve dogodilo. Danas imam poveznicu sa svim roditeljima koji su proživjeli slično. Nakon carskog reza, trup sam osjećala drugačije. To je velika operacija. Mislim da mnogi to ne razumiju. Za vrijeme oporavka, sama sam sebi pružala ljubav i brigu, i prihvatila sam svoje obline. Nakon šest mjeseci postala sam privremeni vegan, prestala piti kavu, alkohol i voćne sokove. Ali bila sam strpljiva i uživala u svojim oblinama. Svidjele su se i mom suprugu i djeci", ispričala je 36-godišnja pjevačka zvijezda.

Linker
25. travanj 2024 05:58