Opet na udaru

Beyonceina mama stala u njezinu obranu: ‘Moja kći nije anksiozna, samo je ludo zaljubljena!‘

Zadnjih dana društvenim se mrežama proširila vijest kako se slavna pjevačica bori s anksioznošću. Špekulacije su krenule nakon što ju je suprug Jay-Z na jednoj košarkaškoj utakmici u nekoliko navrata lagano tapšao po nogama, a neki su to protumačili kao njegov način da je umiri. Razmjena bračnih nježnosti - ili nešto više - već je dobila i pogrdni naziv - ‘Jayoncino trljanje nogu‘.

Kad ste slavni poput Beyonce i njezinog supruga Jay-Zja, svaka riječ, izraz lica i pokret gleda se kroz povećalo. Tako su obožavatelji vlasnice najviše Grammyja među ženskim izvođačicama vidjeli mnogo više u njezinim razmjenama nježnosti sa suprugom.

Par je ovoga vikenda uživao na košarkaškoj utakmici između Brooklyn Netsa i Milwaukee Bucksa koja se igrala u Barclays Center u Brooklynu.

Kao i uvijek, Beyonce i Jay-Z sjedili su blizu jedno do drugoga, a tijekom utakmice glazbeni je mogul više puta nježno gladio supruginu nogu.

Većina svjedoka to je protumačila kao izraz bliskosti između dugogodišnjih supružnika koji su u braku preko deset godina i roditelji su troje djece, no ovih su se dana čuli i drugačiji komentari. Prema njima, Jay-Z je to radio kako bi umirio suprugu koja navodno već neko vrijeme pati od socijalne tjeskobe, odnosno ne osjeća se ugodno među puno ljudi.

Čitajte i: 13 im je sretan broj: Beyonce i Jay-Z pokazali kako su proslavili obljetnicu romantičnim putovanjem u Las Vegas

Beyonce i Jay-Z za sada se nisu oglasili, najvjerojatnije stoga što nagađanja smatraju običnom budalaštinom, no zato je reagirala pjevačicina mama Tina.

Gospođa Knowles u nedjelju je na svom Instagramu napisala podulji status u kojem je kao primjer takvih nježnosti dala i vlastiti odnos sa suprugom Richardom Lawsonom.

"Kad nekoga volite i sviđa vam se, jednostavno ga želite dodirnuti! Ja i Richard uvijek se dodirujemo, čak iako su to samo naša stopala! Da!! To je ono što radite! Za one koji ne razumiju, pokušajte, ponekad uspije. Ljudski dodir je način na koji ostajete povezani!", ljutito je na prozivke uzvratila Beyonceina mama.

Linker
23. travanj 2024 14:48