OBOŽAVA R&B PJEVAČICU

Beyonceina nova pjesma veliki je hit: Osvojila je čak i Michelle Obamu!

Bivša američka prva dama oduševila se novom Beyonceinom pjesmom i jedva čeka njen novi album.

Bivša prvadamaSjedinjenih Američkih Država, Michelle Obama, dobra je prijateljica i dugogodišnja obožavateljica hitmejkera 'Single Ladies' te je oduševljena nadolazećim albumom 'Renaissance', koji potpisuje Beyonce.

Uz sliku na kojoj 40-godišnja megazvijezda nastupa, napisala je: ''Kraljica Beyonce, opet si to učinila! "Break My Soul" je pjesma koja nam svima sada treba, a ja ne mogu a da ne zaplešem i ne pjevam dok slušam! Jedva čekam album!"

Michelle i suprug Barack Obama, 44. predsjednik Amerike, angažirali su upravo Beyoncé na inauguracijskom balu 2009. i na inauguraciji 2013. godine.

Štoviše, Beyonce je također komentirala njihov odnos kada je njeno ime objavljeno na listi 100 najutjecajnijih ljudi svijeta 2019. godine u magazinu TIME.

Napisala je: "Kada sam prvi put srela Michelle, osjetila sam da me zagrlila topla i samouvjerena žena koja je na mene djelovala ohrabrujuće, uoči povijesne prve inauguracije predsjednika Obame.

"Način na koji je izgledala, hodala i govorila, onim toplim, ali autoritativnim tonom, podsjetio me na majku i sestre. Bila je snažna i ambiciozna i jasno je pokazivala svoj stav bez žrtvovanja iskrenosti ili empatije. Za to je potrebno puno hrabrosti i discipline", otkrila je Beyonce.

Inače, suprug legendarne R&B pjevačice, Jay-Z (52) prvi je put bio povezan s Obamama 2008. kada je vodio kampanju za Barackovu kandidaturu za Bijelu kuću. Nekoliko mjeseci kasnije, Beyoncé je otpjevala 'At Last' za prvi ples novog prvog para Amerike na inauguracijskom balu.

image

Jay Z i Beyoncé

SHOTBYJULIANN/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA SHOTBYJULIANN/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Podsjetimo, Beyonce se glazbom bavi od djetinjstva. Prve veće glazbene uspjehe postigla je krajem 1990-ih u sastavu Destiny's Child. Knowles je sa sastavom prodala više od 50 milijuna albuma, a u cijeloj karijeri više od 75 milijuna.

Linker
12. travanj 2024 02:20