Hrvatski nogometni savez/Facebook
slavlje na dan važne utakmice

Bez Vanje i djece: Luka Modrić u Azerbajdžanu slavio uz drugu obitelj

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, Luka Modrić, u ponedjeljak slavi 34. rođendan - proslavu su mu Vatreni na čelu s team menadžericom Ivom Olivari upriličili u Azerbajdžanu i to u rano poslijepodne jer naše igrače već u 18 sati čeka važna utakmica.

Luka Modrić upravo na dan utakmice protiv Azerbajdžana slavi rođendan - u dresu Vatrenih ovo je njegova 124 nogometna igra od koje se mnogo očekuje, jer nam valja osigurati plasman na Europskom prvenstvu.

Luka je slavio uz golemu tortu, a prije nego što su se naši reprezentativci počastili, Iva Olivari održala je kratki govor. "Luka je 2006. godine zaigrao prvu utakmicu za reprezentaciju protiv Argentine. Od tada je prošlo nešto godina, ali je većinu svojih rođendana proslavio s nama budući da uvijek slavi kada igramo reprezentativne utakmice. Znam da bi možda sada radije bio s Vanjom i s djecom doma, ali mi ćemo ti kao tvoja druga obitelj zaželjeti puno zdravlja, sreće, radosti, uspjeha kako na terenu, tako i izvan njega i da nam još dugo budeš s nama. Sretan ti rođendan", rekla je team managerica reprezentacije Iva Olivari, a potom se prolomio pljesak vatrenih.

Dio atmosfere sa slavlja u kratkom je videu na svom Facebooku objavio i Hrvatski nogometni savez.

Hrvatski nogometni savez/Facebook

Inače, Luka Modrić trenutačno igra za španjolski nogometni klub Real Madrid, no iduće godine ističe mu ugovor te će biti zanimljivo vidjeti gdje će ga karijerni put odvesti nakon toga. Otac je troje djece koje odgaja u sretnom braku s Vanjom Modrić.

Zagreb, 261218.
Studio Anton Marti.
Tradicionalni 67. izbor sportasa godine u organizaciji Sportskih novosti.
Na fotografiji: Luka i Vanja Modric i djeca.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
CROPIX
Vanja i Luka Modrić s djecom

Linker
18. travanj 2024 05:14