Maja Jurović
hitala kroz grad

Bez žute torbe Gucci i skupih natikača bio bi ovo jedan od običnijih outfita Ive Todorić na špici

Iva Todorić ovog se ljeta dobro odmorila i životnu snagu prikupila krstareći brodom u organizaciji motivacijske govornice Ane Bučević, a sada sigurnim korakom kroči kroz svakodnevne obaveze. Prije dva dana opustila se i na Rujanfestu, na koncertu Željka Joksimovića s čijom se obitelji i privatno druži, a vrijeme tu i tamo ugrabi i za ugodnu šetnju s prijateljicom Biljanom Mančić po zagrebačkoj špici. Baš ih je ondje zatekla i naša fotografkinja.

U trapericama i jednostavnoj kratkoj ljubičastoj majici bez rukava, ispod koje su virile naramenice grudnjaka, te kimonu u žutoj i ljubičastoj boji, sigurnim je korakom po središtu Zagreba prolazila Iva Todorić (43), kći posrnulog tajkuna Ivice Todorića. I bio bi ovo jedan od njezinih jednostavnijih modnih izdanja, da pozornost nisu u tolikoj mjeri privlačila dva modna dodatka - žuta torba Gucci vrijedna oko 2550 eura (18.800 kuna) te natikače Hermes kakvima su se ovog ljeta ponosile i najveće holivudske zvijezde. Ravne, udobne na prvi pogled, praktične, prije nego što su rasprodane ove su cipele koštale oko 5000 kuna.

Skupocjenu torbu, onu kuće Chanel u ruci je držala i vrlo dotjerana Ivina prijateljica Biljana Mančić (33), bivša Miss Universe Hrvatske iz Splita, a danas uspješna poduzetnica s dvije akademske titule.

Spica / Zagreb 15.09.2019. / foto: Maja Jurovic / Iva Todoric
Maja Jurović

Spica / Zagreb 15.09.2019. / foto: Maja Jurović / Iva Todoric
Maja Jurović

Ivina torba u jarko žutoj boji dolazi s ručkom od bambusa, a pozornost osim boje na torbi privlači i golemi 3D moljac apliciran na sredini, te print triju kukaca poredanih ispod golemog moljca. Osim u ruci, torba se može nositi i preko torza jer dolazi s remenom, no Iva ga je skinula.

Lyst.com

Kožnate natikače u boji devine dlake, s potpisom francuske kuće visoke mode, Hermes, mogle su se kupiti i online, no rasprodane su.

chicjoy.com

Ivu se može često vidjeti u Biljaninom društvu pa su tako zajedno bile i na koncertu Željka Joksimovića, a obje su ljetos bile dio 17.000 kuna vrijednog sedmodnevnog Vortex Cruisea Ane Bučević.

Spica / Zagreb 15.09.2019. / foto: Maja Jurovic / Iva Todoric
Maja Jurović

Linker
22. listopad 2021 07:36