eurosong 2021.

Bi li prva opcija bila još bolja? Hurricane su Beoviziju osvojile svojim poznatim hitom, ‘Loco Loco‘ nastao kasnije

Djevojke iz Srbije oduševile su Europu pjesmom "Loco Loco", koju su svojoj zemlji ponudile nakon što je 2020. zbog pandemije Eurosong odgođen. Iz RTS-a su tada odlučili da će djevojkama pružiti šansu i 2021., a one su sa svojim timom ponudile pravi hit.

Djevojke okupljene u grupi simboličnog naziva Hurricane zatresle su u drugoj polufinalnoj večeri roterdamsku Ahoy arenu, a ništa manje njihovi navijači ne očekuju ni večeras, kada će se održati finale Eurosonga. Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić europskoj su se publici predstavile pjesmom "Loco Loco", a otpjevale su je na materinjem jeziku.

Snažna vokalna izvedba i nevjerojatna energija osigurale su curama prolazak u finale, a organizatorima Beovizije time je stigla potvrda su ispravno odlučili kada su ostali pri odluci da ih predstavljaju Hurricane.

Naime, njima je prijetio scenarij koji se dogodio i Damiru Kedži, koji je pobijedio na Dori 2020. Djevojke su Srbiju na Eurosongu trebale predstavljati 2020., i to pjesmom "Hasta la Vista", no zbog pandemije je tada Eurosong odgođen, a na čelnicima RTS-a bila je odluka - hoće li 2021. održavati novu Beoviziju ili će ostati pri prvotnom odabiru? Odlučili su se na drugu opciju i vjeru položili u Hurricane, koje su dosad opravdale očekivanja. Novost koju su cure sa svojim timom ponudile bila je pjesma "Loco Loco".

Čitajte i: Tko su srpske predstavnice Hurricane? Od crkvenog zbora, seks skandala do uragana na Eurosongu

"Hasta la Vista" je ostao zabilježen kao singl kojim su osvojile slušatelje u regiji, a "Loco Loco" rezervirale su za ludilo u Europi.

Pjesmu su producirali Darko Dimitrov i Nemanja Antonić, koji je i producent pjesme "Hasta la vista" s kojom su djevojke prošle godine pobijedile na Beoviziji, no zbog pandemije Eurosong je bio odgođen. Tekst je pisala pjevačica iz benda, Sanja Vučić, koja ima iskustvo s Eurosonga jer je Srbiju prije par godina predstavljala samostalno.

Čitajte i: U subotu nas čeka spektakularno finale Eurosonga: Ovih pet zemalja najveći su favoriti za pobjedu

Mnogi obožavatelji ovog natjecanja u komentarima pišu da je Sanja ove godine u pojačanom sastavu došla po osvetu! Čini se da nisu daleko od istine, curama stiže podrška sa svih strana, podržava ih i naša Albina Grčić, a njima je svakako veliki vjetar u leđa Marija Šerifović. Pobjednica Eurosonga 2007. dobro je poznata europskoj publici, a njezino prisustvo i velika podrška djevojkama iz Hurricanea od višestrukog je značaja za što bolji plasman!

Linker
23. travanj 2024 16:29