Demi Lovato s dečkom Maxom Ehrichom kupuje namirnice uoči karantene
 BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Ljubi glumca

Bila je na rubu smrti, jedva se oporavila, a sada uživa u novoj ljubavi: 'Moram sama izboriti bitke'

Popularna američka pjevačica i glumica Demi Lovato pronašla je novu ljubav. Nakon teškog životnog perioda, oporavila i okrenula novu stranicu...

Američka pjevačica i glumica Demi Lovato se zaljubila. Nakon teškog životnog perioda, oporavljena Demi viđa se s glumcem Maxom Ehrichom. Obožavatelji novopečenog para prije nekoliko dana primijetili su da Demi i Max koketiraju putem društvenih mreža. Max je tako objavio video na kojem se mazi s njezinim kućnim ljubimcima, a kasnije objavio i fotografiju na kojoj pozira bez majice.

Bivši dečko priskočio u pomoć: Glumac pohrlio u posjet Demi Lovato koja se oporavlja nakon predoziranja

Nakon prekida romanse u prosincu, ljubav je ponovno stigla

"Kad shvatiš da si trebao spakirati više stvari za karantenu. Želim vam svima blagoslovljen ponedjeljak, ispunjen zdravljem, srećom, sigurnošću, zabavom, ljubavlju i smijehom", rekao je Ehrich. Sve to pratila je koketirajućim komentarima pjevačica koja je posljednju ljubavnu vezu završila u prosincu prošle godine.

Tada su je povezivali s manekenom Austinom Wilsonom, s kojim je prekinula tjednima nakon što su vezu tek objavili. Tada je Demi navodno odlučila posvetiti se sebi i svojoj vjeri.

"Koncentriram se na sebe i svoj posao, kao i na svoju vezu s Bogom. Uzbuđena je zbog novog životnog poglavlja i svega što će joj 2020. godina donijeti", rekao je tad izvor blizak Demi za magazin People.

Ne mogu pustiti nekog da dođe i popravi sve umjesto mene.

Čini se da joj je nova godina dovela i novu ljubavi, iako je nedavno u gostovanju kod Ellen DeGeneres rekla da je single.

"Bila sam na dating aplikacijama neko vrijeme, no shvatila sam kroz vrijeme da samo ja mogu kontrolirati svoje raspoloženje i to jesam li usamljena ili tužna. Moram sama izboriti te bitke i ne mogu pustiti nekog da dođe i popravi sve umjesto mene. Trenutno sam sama i svoje subote navečer provodim u samoći", rekla je Lovato. No, čini se da se s izjavom malo istrčala.

Linker
20. travanj 2024 12:30