Getty Images
AFERA JE SVE UNIŠTILA

Bill Clinton nudi ruku pomirenja bivšoj ljubavnici, a Hillary govori da ju je njegova laž slomila

Bivši američki predsjednik u dokumentarnoj seriji koja je posvećena njegovoj supruzi tvrdi da je njegova afera s Monicom Lewinsky, nekadašnjom pripravnicom u Bijeloj kući, bila način kako bi izdržao pritisak...

Dokumentarni film 'Hillary', koji će se emitirati na streaming servisu Hulu, govorit će o bivšoj prvoj dami i američkoj državnoj tajnici Hillary Clinton, u kojemu će progovoriti o skandalu koji ju je u potpunosti slomio.

Sa suprugom Billom Clintonom, koji je u vrijeme afere s pripravnicom Monicom Lewinsky bio aktualni američki predsjednik, morala je proći kroz bolne razgovore. Bill je ispričao kako je suprugu suočio s istinom.

Bill Clinton and wife Hillary Clinton, on podium, 1970s, Image: 98242409, License: Rights-managed, Restrictions: For usage credit please use; Courtesy Everett Collection, Model Release: no, Credit line: Courtesy Everett Collection / Everett / Profimedia
Courtesy Everett Collection / Everett / Profimedia

"Ušao sam u sobu, sjeo na krevet i počeo pričati s njom. Rekao sam joj što se točno dogodilo i kada se dogodilo. Rekao sam joj da se osjećam grozno zbog svega. Prošli smo puno toga lošeg posljednjih godina. Rekao sam joj da nemam opravdanja za to, da je jednostavno neoprostivo što sam joj napravio."

Pred kamerama je dušu otvorila i Hillary Clinton: "Bila sam očajna. Slomljena. Nisam mogla vjerovati. Bilo je to toliko osobno i bila sam toliko povrijeđena, jer nisam mogla vjerovati da mi je lagao". Billu je najteže palo to što je sve morao priznati i tada 18-godišnjoj kćeri.

NEW YORK, NY - JUNE 20: (L to R) Former President Bill Clinton, Marc Mezvinsky, Chelsea Clinton, holding her newborn son Aidan, and Democratic Presidential candidate Hillary Clinton exit Lenox Hill Hospital, June 20, 2016 in New York City. Chelsea Clinton gave birth to Aidan, her second child, on Saturday. (Photo by Drew Angerer/Getty Images)
Getty Images
Nakon rođenja sina 2016. godine

Bill Clinton je otkrio kako je u trenutku kada je upoznao Monicu Lewinsky na poslu bio pod popriličnim pritiskom.

Obilježila mu život

Bivši predsjednik čak se usporedio s boksačem nakon odigranih 30 rundi teškog meča, a Lewinsky mu je u tom trenutku došla "kao netko s kime će se zabaviti i zaboraviti na sve probleme".

Clinton nudi ispriku svojoj bivšoj ljubavnici, rekavši kako se osjećao grozno jer je njoj, u konačnici, život obilježila upravo ta afera koja se dogodila 1998. godine. On je nakon toga odlučio zanijekati apsolutno sve - kako pred porotom tako i svojoj supruzi Hillary koja mu je, što je najtragičnije, povjerovala.

Linker
20. travanj 2024 01:57