Puna iznenađenja

Billie Eilish otkrila novu pjesmu, ali i neobičan izgled: Tinejdžerska zvijezda ušla u ozbiljnu fazu

Pop senzacija otkrila je kako zvuči njezin novi album, kojeg je u potpunosti napisala za vrijeme lockdowna, a kako je ranije otkrila - tko zna bi li do njega uopće došlo da nije bilo pandemije.

Pop zvijezda Billie Eilish razveselila je obožavatelje otkrivši im da najava novog albuma nije samo priča, naime glazbenica je otkrila i kratki isječak iz nadolazeće pjesme i popratnog spota. U 15 sekundi, koliko traje snimka, može se čuti komadić njene nove pjesme "Happier Than Ever", ali i vidjeti kako Billie savršeno nosi njezin novi i svježi imidž.

Platinasto plava kosa, guste šiške i ozbiljnija odjeća - ukratko bi se mogla opisati ova nova faza u životu Billie Eillish. Prošlog je tjedna umjetnica podijelila svoju fotografiju, rekavši da dolaze nove stvari. Uz zagonetni smješak, odjevena u uski, blijedo ružičasti pulover, tada nije otkrila o čemu se radi. No dala je naslutiti, da što god to bilo, barem će se vizualno razlikovati od njene dosadašnje pojave.

Sada je ipak otkrila da nam stiže nova pjesma. U kratkom isječku kamera pokazuje pjevačicu koja sjedi u fotelji, uz tihe zvukove akustične gitare, Billie tiho pjeva svoje stihove, u opis objave na Istagramu samo je stavila ime pjesme "Happier than ever".

Čitajte i: Novi dokumentarac otkriva mnoge detalje o tinejdžerskoj senzaciji, kao i vezu o kojoj nitko nije imao pojma

Za sve je ‘kriv‘ Covid

U veljači je Billie gostovala u emisiji "The Late Show with Stephen Colbert" gdje je otkrila da je napisala cijeli album za vrijeme lockdowna.

"Ne znam bih li napravila isti album, ili bih ga napravila uopće, da nije bilo Covida. To je tako, kad ti se različite stvari događaju u životu i ti si drugačiji. To je jednostavno tako", kazala je tada Billie.

Čitajte i: Nova era Billie Eillish: Nema više zelene ‘fudbalerke‘, koju je izradila slučajno, pjevačica otkrila kako sad izgleda

Eilish je početkom godine objavila i dokumentarni film pod nazivom ‘Billie Eilish: The World’s a Little Blurry‘ u kojem je prikazana kaotična, uzbudljiva godina u životu pop zvijezde, a otkriveni su i mnogi detalji iz privatnog života inače iznimno samozatajne glazbenice. Između ostalog u filmu je pokazano kako joj je dečko (za kojeg se nije ni znalo da ga ima) slomi srce kada ga je najviše trebala.

Uoči objavljivanja dokumentarca pjevačica je u razgovoru s fanovima na Instagramu okrila da će napraviti i promjenu imidža. "Mijenjam frizuru nakon što dokumentarac izađe. Bit će to kraj jedne ere. Dat ću vam drugu eru", najavila je Eilish svojim fanovima još u prosincu 2020.

Čitajte i: Billie Eilish prvi put zapjevala na španjolskom na vlastito inzistiranje i oduševila obožavatelje

Linker
19. travanj 2024 00:31