Sretna je

Billie Eilish pohvalila se novim spotom koji je sama režirala: ‘Bila mi je radost i najbolje iskustvo‘

Svoj drugi studijski album ‘Happier Than Ever‘ glazbenica je izdala krajem srpnja ove godine, a u spotovima nastavlja otkrivati svoju osobnu stranu.

Pop zvijezda Billie Eilish ne prestaje s radom, nakon što je nedavno predstavila svoj prvi parfem "Eilish", opet je fokus prebacila na glazbu. Objavila je novi singl i video spot "Male fantasy" sa svog drugog albuma. No, ono zbog čega je 19-godišnja pjevačica posebno ponosna je činjenica da je ona svoj video sama režirala i montirala. O svemu se pohvalila na Instagramu uoči izlaska videa.

"'Male Fantasy' konačno izlazi! Režirala sam ga i montirala ja! Ovo je jedan od mojih prvih videa koje sam montirala potpuno sama, to je bio tako zabavan zadatak i vrlo zadovoljavajuć", uzbuđeno je napisala Billie.

Pogledajte video


Svoj drugi album "Happier Than Ever" Billie je izdala krajem srpnja ove godine, a u spotovima nastavlja otkrivati svoju osobnu stranu.

"Režiranje i montiranje ovog videa bila mi je takva radost i najbolje iskustvo od početka do kraja. Pogledajte ga i nadam se da će vam se svidjeti", poručila je glazbenica prilikom premijere.

Oduševila mnoge

Pjesma 'Male Fantasy' koja govori o bolnom prekidu i načinima da zaboravi bivšu ljubav, Billie je popratila vrlo iskrenim videospotom, koji je snimljen u stanu. Kamera pokazuje kako žaluje sama u kući, pokušava ne jesti i slično. Video je u samo nekoliko sati pogledan više od dva milijuna puta.

Čitajte i: Odlično joj stoji! Billie Eilish opet iznenadila novom frizurom i drastičnom promjenom boje kose

Budući da je spot snimala nešto ranije, u njemu još uvijek ima plavu kosu, a frizura i odjeća pravo su 'kućno' izdanje s kojim se gotovo svatko u nekom periodu života može poistovjetiti.

Tek koji dan prije izlaska spota, Billie se pohvalila novom frizurom, odnosno tamnom bojom kose. Kako je prvo otkrila na Instagramu, sada je brineta.

Linker
19. travanj 2024 14:10