Snaga obitelji

Bio bi ponosan: Poznati glazbenik uz svoje se novorođenče prisjetio neprežaljenog člana obitelji

Robin se u dirljivoj objavi prisjetio oca te izrazio žalost zbog toga što neće imati priliku upoznati svog unuka, no poruka koju je poslao govori mnogo više...

Da život piše gorko-slatke priče, kao i da nakon svake oluje ipak dođe sunce, ovih dana svjedoči i glazbenik Robin Thicke. Pjevač se prisjetio bolnog gubitka oca Alana Thickea, koji je preminuo prije četiri godine. Objavio je pjevač svoja razmišljanja uz fotografiju na kojoj leži na krevetu uz svog tek rođenog sina.

Njegovo četvrto dijete, treće sa zaručnicom April Love Geary, sin Luca Patrick rođen je u petak 11. prosinca - dva dana prije obljetnice smrti oca, koji je preminuo 2016.

"Na današnji dan prije četiri godine, 13. prosinca, moj voljeni otac je preminuo. Dok se budim kraj ovog mališana, nakon njegove prve noći kod kuće, jako mi nedostaje moj otac, ali osjećam njegovu ljubav u svom srcu svaki put kad poljubim svoju djecu, onako kako je on ljubio mene", napisao je Robin.

'Sretan sam što sam imao tvoju ljubav'

U svojoj emotivnoj objavi pjevač se još više otvorio. "Sada već malo i plačem. Dijelom zbog toga što nisi ovdje, ali većinom zato što sam sretan jer sam imao tebe i tvoju ljubav, tvoje vodstvo i to što si mi pokazivao put. Nadam se da si ponosan. Nedostaješ mi svakog dana. Hvala ti tata", zaključio je Thicke.

Nakon što je Robin sa zaručnicom April Love dobio dvije kćerkice - dvoipol godišnju Miu Love, i Lolu Alain kojoj je 21 mjesec, stigao je i sin Luca Patrick. Pjevač iz braka s Paulom Patton ima i 10-godišnjeg sina Juliana Fuega.

Samo dan nakon što je par objavio kako su dobili sina, s malenim su iz bolnice otišli kući.

"Luca Patrick Thicke je u kući! Hvala ti bože i moja April Love na ovom blagoslovu. Volio bih da su moj otac i Andre Harrell još uvijek s nama da ga upoznaju", napisao je prije nekoliko dana Robin. Uz pokojnog oca, prisjetio se i pokojnog prijatelja, producenta, koji je preminuo u svibnju ove godine.

"Svakog dana ću se truditi da ga naučim što su oni mene naučili o obitelji, prijateljstvu i ljubavi", kazao je Robin.

Linker
19. travanj 2024 20:39