dobre vijesti

Bio je prestravljen dijagnozom i liječio se mjesecima: Član benda ‘Blink 182‘ sada konačno može odahnuti

Noćna mora za pjevača legendarnog benda sada je konačno gotova. Na društvenim mrežama pohvalio se kako je težak period iza njega.

Glazbenik Mark Hoppus, basist i pjevač punk grupe Blink 182, proteklih mjeseci proživljavao je jedno od najtežih razdoblja u životu. Naime, ranije ove godine dijagnosticiran mu je rak te je išao na kemoterapije, a o tome je u lipnju obavijestio javnost.

"Posljednja tri mjeseca idem na kemoterapije zbog raka. Imam rak. To je užasno i bojim se, ali sam u isto vrijeme blagoslovljen nevjerojatnim doktorima te prijateljima i obitelji koji mi pomažu da se borim", napisao je Hoppus, ne otkrivajući tada detalje o bolesti.

No, sada može odahnuti jer mu je njegov onkolog javio dobre vijesti. "Upravo sam bio kod svojeg liječnika i nemam više rak", uzbuđeno je napisao na Instagramu. Mark, koji se borio s agresivnim tipom limfoma, zahvalio je "Bogu, svemiru, prijateljima, obitelji i svima" koji su mu iskazali podršku u tom teškom periodu.

"Još uvijek moram na pretrage svakih šest mjeseci. Trebat će mi još neko vrijeme da se vratim u normalu, ali danas je nevjerojatan dan osjećam se tako blagoslovljeno", poručio je Mark.

Čitajte i: Član slavnog punk benda rastužio vijestima: ‘Još me čekaju mjeseci liječenja, užasno je i bojim se‘

Kad je tek saznao dijagnozu, bio je prestravljen, ali nije gubio nadu da će pobijediti ovu opaku bolest. Fanove je redovito obavještavao o napretku, a u srpnju se pohvalio da liječenje funkcionira.

"Skeniranje pokazuje da kemoterapija djeluje! Još me čekaju mjeseci liječenja, ali to je najbolja moguća vijest. Samo ću se nastaviti boriti", kazao je glazbenik.

Hoppus sa suprugom Skye Everly ima 18-godišnjeg sina Jacka i oni su mu najveća potpora u ovim trenucima, ali i ostali kolege - bubnjar Blinka Travis Barker te pjevač i gitarist Tom DeLonge, koji je napustio bend 2015. godine.

"Mark je moj brat, volim ga i podržavam. Bit ću s njim na svakom koraku na pozornici i izvan nje i jedva čekam da uskoro opet sviramo zajedno", rekao je Barker za E! News.

Linker
20. travanj 2024 07:40