Goran Mehkek / CROPIX
Naši Simpsoni

Bitange i princeze previdjele krizu, potres i 'dva metra od mene': Sad shvaćamo njihove fore

Jedna od najuspješnijih hrvatskih humorističnih serija svih vremena gledatelje zabavljaju i danas. Robi Kumerle, Irena Grobnik, Teo Friščić, Kazo, Luce, Erotoman i brojni drugi likovi ponovno se prikazuju na HRT-u, a čini se kako su i oni, poput legendarnih Simpsona, uspješno predvidjeli puno toga.

Humoristična serija slavi uskoro slavi 15 godina. Uoči njihovog rođendana (15. travnja) pronašli smo situacije u seriji koje su danas u fokusu, a uspješno ih je predvidio redatelj Goran Kulenović. Tako se spominje potres, ne rukovanje, 'dva metra od mene', ali i strah od prijatelja koji je bolestan...

MOŽDA JE ZARAZNO!

Budi pametan kao Robi, kad se netko poželi rukovati, slobodno odbij...

A-HA!

Hrvatsku metropolu je nedavno zatresao potres, a on se spominje u seriji...

NEMOJ NAS ZARAZIT!

Kad ti se bolesni prijatelj krene približavati, ovoga puta slobodno bježi od njega.

NEMOJ MI STAJAT U ZALEĐU

Kad si u redu za dućan, tržnicu ili si na ulici slobodno podsjeti sve da se mjera '2 metra od mene' mora poštivati.

Rođendana se prisjetio i Rene Bitorajac. "Po tko zna koji put repriziraju nas HRT-u, što je dokaz da smo ipak nešto valjali. Ova fotka je pak dokaz da smo od 1. sezone 15 godina stariji. Se kuži? Neeeee. Konobar je za koji centimetar preblizu...", dodao je kraj zajedničke fotografije poznati glumac.

Mnogi tvrde da su Bitange i princeze naši Siimpsoni, jer su tamo predvidjeli da će Donald Trump postati američki predsjednik, napad na “blizance” 11. rujna, virus ebole, pokvarene aparate za glasovanje na predsjedničkim izborima 2012. godine, dobitnika Nobelove nagrade, nastup Lady Gage na Superbowlu.

Satirična animirana serija Simpsoni ponovno je, tvrde obožavatelji, predvidjela što nas očekuje u budućnosti, ovoga puta to je aktualno širenje koronavirusa.

Naime, u epizodi emitiranoj davne 1993. godine Simpsoni su proročki nagovijestili širenje virusa upravo iz Azije i to na zanimljiv način.

ČITAJTE I:

Rene Bitorajac: 'Moja peglica puna mana meni je bila kao Porsche'
Kožna haljina Mile Elegović u prvi plan je istaknula njezin najjači adut

Hrvoje Kečkeš: 'Mali' više nije buco - nakon vježbanja i apstinencije od alkohola lakši je za 10 kila!
Tarik Filipović raspričao se o punici: 'Koliko sam se priča naslušao, ova mi je prva i nadam se zadnja u životu'

Linker
14. travanj 2024 22:23