Profimedia, INSTAR Images
sretnija ljubav

Bivša Clooneyeva djevojka požurila i s drugom bebom: Stigla još jedna sreća

Nakon što su Stacy Keibler i George Clooney 2013. godine prekinuli dvogodišnju intenzivnu romansu, oboje su tog istog ljeta upoznali trajnu ljubav koja je za Stacy ovih dana urodila i drugim djetetom.

Zahvaljujući ljubavnoj vezi s glumcem Georgeom Clooneyem, bivša profesionalna hrvačica, glumica i plesačica Stacy Keibler (38) postala je megapopularna. Svijet ju je uz Clooneya upoznao 2011. godine i dvije je godine žarila i palila po društvenim događanjima. No, nakon prekida s holivudskim miljenikom 2013, brže-bolje je pobjegla u sigurnu luku. Nakon godinu i kojih mjesec dana već je novom izabraniku Jaredu Pobreu (43) rodila prvo dijete, djevojčicu Avu Grace.

Ponosna je majka upravo objavila da je u njihov dom stigla i druga srećica - rodila je dječaku kojemu su dali ime Bodhi Brooks Pobre. I Keibler je usvojila trend rađanja kod kuće koji se širi svijetom. Kod kuće je rodila i prvo dijete.

Iste godine kad se Keibler ozbiljno zaljubila u novog muškarca, prava ljubav se dogodila i njezinom bivšem. Clooney je tog istog ljeta upoznao Amal, odvjetnicu za ljudska prava koja mu je trajno zarobila srce i s kojom je prije godinu dana dobio blizance.

Stacy s novim partnerom:

Pregnant Stacy Keibler is all smiles shows her baby bump as she holds hands with husband Jared Pobre while arriving to dinner Avra restaurant in. Beverly Hills.
<P>
Pictured: Stacy Keibler, Jared Pobre 
<B>Ref: SPL1703183  250518  </B><BR/>
Picture by:   Mr.Canon / Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Mr.Canon / Splash News

Tijekom veze s Clooneyem, u lipnju 2013. (netom prije prekida):

Linker
25. travanj 2024 01:11