Profimedia, Mega Agency
moderni odnosi

Bivša i sadašnja su jako bliske! Kako li to samo podnosi Orlando Bloom?

Slavne dame odlučile su udružiti snage i pokazati svijetu da nije nemoguće biti blizak i družiti se s bivšom suprugom svog zaručnika koja odbrojava dane kada će proširiti svoju novu obitelj...

Bivša Viktorijina anđelica Miranda Kerr pozirala je uz zaručnicu nekadašnjeg supruga Orlanda Blooma, Katy Perry. Poznate dame, čini se, imaju divan odnos, a Katy je poželjela da joj da potporu u njezinoj novoj poslovnoj ideji. Naime, slavna manekenka predstavila je liniju proizvoda za njegu lica Kora Organics.

Iako su mnogi ostali zatečeni činjenicom da se sadašnja i bivša druže, slavne dame nemaju problema s tim. Miranda je nakon brodoloma krenula dalje i nakon dvije godine braka s Evanom Spieglom, inače turbo uspješnim direktorom Snapchata, očekuje drugu bebu. Par već ima jednogodišnjeg Harta koji neće skinuti pelene, a već će stići druga beba. Orlando i Miranda rastali su se nakon što su zajedno proveli šest godina, a bez obzira na vezu koja traje već neko vrijeme, slavni glumac je ove godine odlučio zaprositi Katy za Valentinovo.

Miranda Kerr, jedna od najseksepilnijih manekenki svijeta, rastala se od Orlanda još prije tri godine, navodno zato što se glumac prečesto opijao, ali roditelji se i dalje zajednički posvećuju svojem sinu Flynnu koji se rodio 2011. godine.

"Volimo jedno drugo. Mi smo obitelj. I bit ćemo uvijek povezani. Nema nikakve dvojbe da ćemo zbog našeg sina i zbog svega ostalog uvijek podržavati jedno drugo i voljeti se jer smo Flynnovi roditelji", objasnio je Bloom jednom prilikom TV emisiji Kate Couric.

Poznati glumac ovisnik je o adrenalinu i sklon ludovanju s motorima, skijama i autima, ali ipak ga je u svemu uspjela smiriti slavna pjevačica Katy Perry. Na društvenim mrežama mnogi su poželjeli pozdraviti ovakav način podržavanja i sklada sadašnje i bivše supruge. "Odrasli koji se ponašaju kao normalni ljudi" i "Snažne žene dobrih srca", samo su neki od komentara.

Linker
13. travanj 2024 02:52