Selena Gomez i Justin Bieber dolaze na nedjelju misu, 29. listopad 2017.
 Profimedia, AKM-GSI
PRONAŠLI SU ZAJEDNIČKI JEZIK

Bivši par 'pomirila' crkva: Spojila ih je vjera, zajedno odlaze na misu

Njihova turbulentna veza redovito je punila medijske stupce, a nakon što je slavna pjevačica prekinula svaki kontakt s problematičnom pop zvijezdom čini se da ih je ponovno spojila – vjera.

Jelena, kako su obožavatelji dali nadimak Seleni Gomez (25) i Justinu Bieberu (23) kada su bili par, se ponovno vratila - ali ovog puta su samo prijatelji. Njihova turbulentna veza ispunjena svađama i prekidima započela je 2011., kada su romansu javno potvrdili, a ključan prekid dogodio se u studenome 2014., nakon čega nisu ostali u dobrim odnosima i bilo je očito da je tinejdžerska ljubav ostavila traga na oboje.

Ipak, tri godine nakon bolnog završetka njihove ljubavi Justin i Selena odlučili su si pružiti još jednu priliku, ali ovog puta samo kao prijatelji. Izvori bliski paru naglašuju kako su si njih dvoje trenutačno samo podrška i da je 25-godišnja pjevačica i glumica i dalje u sretnoj vezi s glazbenikom The Weekndom (27) koji je trenutačno na turneji.

Selena Gomez and The Weeknd arrives to the 2017 Harper's Bazaar Icons - New York
<P>
Pictured: Selena Gomez, The Weeknd
<B>Ref: SPL1572867  080917  </B><BR/>
Picture by: Johns PkI / Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Johns PkI / Splash News
Selena Gomez i The Weeknd

Pop zvijezde se odnedavno redovito viđaju: prošlog tjedna su viđeni u njegovom novom domu u Los Angelesu, a ove nedjelje su zajedno napustili crkvu u kojoj su oboje redoviti. Selena na nedjeljnu misu odlazi već godinama, dok je Justin vjeru pronašao ovog ljeta. On je, naime, u srpnju ove godine iznenada otkazao svoju svjetsku turneju "Purpose", a već se na njegovom nastupu u Zagrebu, u studenom prošle godine, dalo naslutiti da je na izmaku snaga - posao je odradio polovično i mnogi su bili razočarani. Svojim obožavateljima je tada poručio da nastupe otkazuje zbog "nepredviđenih okolnosti", a medijima su se proširili napisi da se Justin želi posvetiti svojoj novootkrivenoj vjeri, dok su neki čak pisali da pjevač razmišlja o pokretanju vlastite crkve. U međuvremenu se pokazalo da 23-godišnjak nema takvih ambicija, ali redovito odlazi na mise u crkvu Hillsong u kojoj su redovite i zvijezde poput Kourtney Kardashian, Hailey Baldwin, ali i njegova bivša Selena Gomez.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Los Angeles, CA  - Former couple Justin Bieber and Selena Gomez attend church services together Sunday morning in Los Angeles. The former couple have been spending a lot of time together recently despite Selena still being in a relationship with The Weeknd.

Pictured: Justin Bieber, Selena Gomez



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 354194091, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI
Selena Gomez i Justin Bieber dolaze na nedjelju misu, 29. listopad 2017.

Navodno je upravo ona i zaslužna za sve to: željela je da pjevač svoj život okrene nabolje pa ga je potaknula da se okrene vjeri, a zbog svoje bolesti - lupusa - i nedavne teške operacije odlučila je zaboraviti na prošlost i popraviti odnos sa svojom bivšom ljubavi.

Singer Justin Bieber and his girlfriend, singer Selena Gomez, arrive at the 2011 American Music Awards in Los Angeles November 20, 2011. REUTERS/Danny Moloshok  (UNITED STATES  - Tags: ENTERTAINMENT)    (AMA-ARRIVALS) - RTR2U9JE
REUTERS
S tadašnjom djevojkom Selenom Gomezom na dodjeli Američkih glazbenih nagrada 2011. godine

Selena Gomez (25) i Justin Bieber (23) odnedavno se redovito viđaju, što je razljutilo članove njezine obitelji. Naime, mnogi od njih nikada nisu oprostili Justinu za njegove postupke za vrijeme njihove veze koju su pratile brojne svađe i prekidi. Oboje su zaključili da je vrijeme da zaborave na prošlost i da krenu dalje, ali s tom odlukom njezina obitelj nije baš sretna.

- Justin je loša osoba i nikad ga nećemo prihvatiti. To što ona uopće razgovara s njim je izraz nepoštovanja prema svima oko nje, ali prvenstveno ne poštuje sama sebe - izjavio je član njezine obitelji, ali Selenu očigledno to ne muči jer je samo prošlog tjedna viđena u njegovom društvu čak tri puta.

Linker
12. travanj 2024 19:31