Profimedia, SGP
Ljutit nakon razlaza

Bivši suprug Ivane Trump okomio se na njezinu djecu: 'Oni su ološ, nemaju srca'

Nakon što je Ivana Trump ostavila mlađahnog Talijana Rossana Rubicondija po drugi put, njezin 23 godine mlađi bivši suprug nije je štedio uvredama, a okomio se i na njezinu djecu koju ima iz braka s američkim predsjednikom Donaldom Trumpom.

Poduzetnica Ivana Trump, bivša supruga Donalda Trumpa nedavno je prekinula vezu s četvrtim bivšim suprugom, talijanskim glumcem Rossanom Rubicondijem (47). Nakon punih 10 godina druženja, prekida i pomirenja, Ivana je u jednom intervjuu izjavila da im nije išlo te da jedva čeka ponovno uživati u samačkom životu. Kao glavni razlog prekida navela je razdvojenost zbog posla. "Naša se veza jednostavno potrošila. Rossano provodi puno vremena u Italiji zbog posla, a ja u New Yorku, Miamiju i Saint-Tropezu. Veza na daljinu kod nas ne funkcionira. Lijepo nam je bilo zajedno, ali prekid je bio neizbježan. No, ostali smo prijatelji", objasnila je.

June 27th, 2018 - Saint Tropez

Ivana Trump and Rossano Rubicondi show us their adorable new  yorkshire while enjoying a stroll in Saint Tropez. 

****** BYLINE MUST READ : © Spread Pictures ******

****** No Web Usage before agreement ******

******Please hide the children\'s faces prior to the publication******

****** Stricly No Mobile Phone Application or Apps use without our Prior Agreement ******

Enquiries at photo@spreadpictures.com, Image: 376256916, License: Rights-managed, Restrictions: WORLDWIDE, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Spread Pictures
Profimedia, Spread Pictures

No, kada su strani mediji upitali Rubicondija za komentar, bez dlake na jeziku je rekao kako se nikada nije slagao s njezinom djecom te na njihov račun sasuo brojne uvrede. "Ivanu poštujem kao glavu obitelji i poslovnu ženu, no s njezinom djecom nisam imao sreće. Bili su bezobrazni prema meni. Neprestano sam slušao o tome kako ne znam cijeniti to što imam. Nije me briga tko su ti otac ili majka, ali sa mnom tako nećeš razgovarati", rekao je za jedan strani magazin.

Rome, tv show
Profimedia, IPA

Ivana i Rossano vjenčali su se u 2008. godine nakon šest godina veze, a rastali su se nakon samo manje od godinu dana, da bi se nedugo nakon toga ponovno pomirili. Međutim, 2009. Ivana je podnijela papire za razvod te su službeno bili rastavljeni od 2011. godine. Od tada su se stalno družili, no čini se da su problemi bili dublji od nemogućnosti održavanja veze na daljinu.

DO NOT CREDIT/August 11, 2013-Sardinia (ITA)-The 64-year-old grandmother was spotted sunning herself on Saturday during her latest holiday with on-off husband Rossano Rubicondi. This time the destination is Sardinia, where the couple are currently staying at the luxurious Hotel Cala Di Volpe in Porto Cervo. Dressed in a breezy seasonal dress, Czech born Ivana reclined on a sun lounger, revealing a pair of still shapely legs while Rubicondo stood close by, his wet hair pushed back across his head as he chatted on his mobile phone., Image: 168204408, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Crystal pictures
Profimedia, Crystal pictures

Naime, Rubicondi je sljedećim izjavama dao naslutiti da je uzrok neslaganja bio u novcu. "Nitko nije dotaknuo niti jedan novčić njihove obitelji. Ne znam je li to razlog zašto im se nisam sviđao, ali tim se ljudima sve vrti oko novca. Nemaju srca. Oni su smeće', ljutito je rekao glumac te nastavio u još gorem tonu: "Donald Jr. je idiot. On je kreten. Napišite to velikim slovima- on je kreten. Oni su nitko i ništa... odvratni su. Govorimo o tako glupoj djeci, osim Ivanke. Oni su ološ i prije nego išta kažu o meni, usta ću im natrljati sapunom. Sramota su za ljudski rod", rekao je Rubicondi.

Na kraju je svojoj bivšoj supruzi uputio riječi "Srami se!". Osim Rubicondija i Trumpa, Ivana je bila u braku Alfredom Winklmayrom 70-ih godina te 90-ih s poduzetnikom Riccardom Mazzucchellijem.

Linker
20. travanj 2024 07:46