Fortunata/Splash News
STIŽE SERIJA

Bivši suprug Meghan Markle već je pronašao način da profitira od njezine veze s princem Harryjem

Filmski producent Trevor Engelson, sada najpoznatiji kao bivši suprug glumice Meghan Markle, najavio je novi televizijski projekt i otkrio da svoju bivšu suprugu, koja sada ljubi britanskog princa Harryja, još nije prebolio - ili samo iskorištava trenutak za pet minuta slave.

Producent je otkrio da radi na komediji o razvodu za televizijsku kuću Fox. Priča će se vrtjeti o suprugu kojeg je žena ostavila zbog britanskog princa. Radi se o fikciji: glavni likovi se ne temelje na Meghan Markle (36) i Trevoru Engelsonu, a i nekoliko elemenata u priči je zamjetno drugačije od onih u njihovom životu. Tako će humoristični serijal pratiti par koji ima djecu i jedinstvene izazove s kojima će se susresti zbog britanske kraljevske obitelji.

Iako je neupitno inspiraciju pronašao u vezi svoje bivše supruge, Engelson se dovoljno potrudio da priča nije potpuno ista. Naime, on i američka glumica u braku nisu dobili djecu, a razveli su se još 2013. godine, tri godine prije njezine veze s princem Harryjem.

Splash News

Meghan Markle, zvijezda serijala "Suits" našla se u fokusu javnosti lani kada je otkrivena njezina veza s britanskim princem: zaljubili su se prošlog ljeta i od tada svi nestrpljivo iščekuju njihovo vjenčanje. Šuškalo se da će princ Harry zaprositi glumicu još ovog ljeta, ali iz britanske kraljevske obitelji još nisu stigle nikakve vijesti.

Linker
18. travanj 2024 07:10