Profimedia, TEMP Rex Features
Što se događa?

Blake Lively prestala pratiti supruga na Instagramu i izbrisala sve objave

"Zar i oni?!", u šoku su se pitali fanovi Blake Lively i Ryana Reynoldsa, jednoj od najstabilnijih i publici najdražih holivudskih parova.

Nakon sasvim neočekivanog razvoda Jenne Dewan i Channinga Tatuma, 30-godišnja Blake Lively sinoć je zbunila javnost neobičnim aktivnostima na Instagramu, koje su u trenu pokrenule šuškanje o nevoljama u raju.

Actor Ryan Reynolds poses with his wife Blake Lively after unveiling his star on the Hollywood Walk of Fame in Hollywood, California U.S., December 15, 2016.   REUTERS/Mario Anzuoni
REUTERS

Zvijezda serije "Gossip Girl" i filmova "The Age of Adaline" i "Green Lantern", jučer je izbrisala baš sve objave sa svog službenog profila, na kojem ju slijedi preko 20 tisuća ljudi te prestala pratiti vlastitog supruga Ryana Reynoldsa!

Da stvar bude još čudnija, Blake je počela pratiti 36 žena koje nikad nije upoznala, a koje se redom zovu Emily Nelson!

Djevojke i žene s navedenim imenom i prezimenom na društvenim su mrežama počele objavljivati pitanja u stilu: "Zna li netko zašto me Blake Lively počela pratiti?", a druge su odmah posumnjale da je riječ o neslanoj šali hakera.

Vijest je tako brzo dospjela u medije koji su se počeli pitati je li došlo do kraha predivne showbizz obitelji.

Ryan i Blake počeli su hodati 2011. godine, nakon njegova razvoda od Scarlett Johanson, a 2012. ozakonili su vezu na prekrasnom vjenčanju u Charlestonu. Imaju dvoje djece, trogodišnju James i jednogodišnju Ines, a fanove oduševljavaju sitnim podbadanjima na društvenim mrežama, kojima pokazuju kako im je veza razigrana.

Ryan Reynolds, Blake Lively and their kids at a star ceremony on The Hollywood Walk of Fame in Los Angeles, CA., Image: 308741515, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, StarMax
Profimedia, StarMax

Upravo zbog te sklonosti duhovitim i neobičnim ispadima, neki portali ipak su odlučili malo istražiti glumičine postupke pa su doznali da bi mogli imati veze s Blakeinim nadolazećim filmom "A Simple Favour" u kojem će glumiti uz Annu Kendrick.

Film prati mamu vlogericu iz malog mjestašca u Americi koja pokušava istražiti misteriozan nestanak svoje najbolje prijateljice Emily. Emily, koja preko noći bez traga nestaje iz grada, glumi - Blake Lively.

Producent filma, Paul Feig, bolju reklamu nije mogao ni zamisliti.

Linker
18. travanj 2024 05:14