OBITELJSKI ALBUM

Blažen među ženama! Najstarija kći Brucea Willisa ne prestaje dijeliti obiteljske slike iz sretnih dana

Legendarni holivudski glumac u tišini se povukao iz svijeta glume i šoubiznisa, a njegova najstarija kći ne prestaje objavljivati fotografije kojima čuva sjećanje na njega.

Podmukla degenerativna bolest afazija, koja utječe na moždane aktivnosti te obogaljuje sposobnost govora i razumijevanja jezika, okončala je karijeru omiljenog holivudskog velikana Brucea Willisa, koji se prije mjesec dana u tišini oprostio od svijeta glume i šoubiznisa.

Nakon mjeseci i godina nagađanja što se s Bruceom Willisom zapravo događa veo tajne s glumčeva zdravstvenog statusa skinula je njegova obitelj. Objavili su da njihov dragi suprug, otac i bivši suprug Bruce Willis zbog nedavno mu dijagnosticirane afazije odlazi u glumačku mirovinu.

Čitajte i: Crne slutnje se obistinile: Bruce Willis zbog bolesti mozga prekida s glumom

Glumac kojeg svi vole

"Zbog nevjerojatne podrške koju dobiva od svojih obožavatelja, mi kao obitelj htjeli smo podijeliti da je naš voljeni Bruce ima određenih zdravstvenih problema, nedavno mu je dijagnosticirana afazija, koja utječe na njegove kognitivne sposobnosti. Zbog toga i uz mnogo razmišljanja Bruce se povlači iz svoje karijere koja mu je toliko mnogo značila", stoji u izjavi koju su podijelile sve žene iz njegove obitelji.

Među njima je dakako bila i najstarija glumčeva kći Rumer Willis iz braka s kolegicom Demi Moore, koja u čast svoga obožavanog oca ne prestaje objavljivati fotografije iz obiteljskog albuma.

Čitajte i: ‘IT‘ par devedesetih! S njom je Johnny Depp doživio najveću strast i zaluđenost

Za nju je Bruce Willis prije svega tata, koji ju je vodio ne izlete u prirodu, na ljetovanja i zimovanja, s kojim je uživala u avanturama u dječjim igraonicama i od kojeg je naučila su ljubav i pažnja prema bližnjima važniji od svake slave i profesionalnih uspjeha.

Linker
19. travanj 2024 15:15