facebook
stižu prinove

Blaženo stanje: Vojvotkinja mora usporiti, ali zato domaća glumica tulumari u petoj brzini

Nakon što je početkom rujna iznenadila objavom da čeka svoje prvo dijete te da je sretno zaljubljena, glumica Nataša Janjić uživa s partnerom Nenadom u njihovim putovanjima u dvoje.

Meghan Markle (37) nije se pojavila na jednom službenom događaju tijekom turneje Pacifikom s princem Harryjem i već su krenula šuškanja da slavna trudnica mora usporiti ritam.

'Nakon vrlo napornog programa, vojvoda i vojvotkinja su odlučili prorijediti njezin raspored u sljedeći tjedan i pol, pred završni dio turneje', objavila je Kensingtonska palača, aludirajući na predstojeće posjete Fidžiju, Tongi, ponovo Sydneyu i potom Novom Zelandu.

Splitska glumica Nataša Janjić (36) pak u svojoj trudnoći nimalo ne posustaje. Baš poput vojvotkinje Meghan blista posebnim sjajem otkako je objavila sretnu vijest. Za sada joj ne pada na pamet usporiti ritam. Prije nekoliko dana šetala se Grožnjanom, a ovog vikenda uživala je u noćnom izlasku u Beogradu sa partnerom Nenadom Medančićem i kolegama iz serije 'Pogrešan čovjek', Ivanom Roščić i Emirom Čatovićem.


'Magija je često odmah iza ugla', napisala je nedavno Nataša Janjić na svom Instagram dok se odmarala u čarobnoj Istri. S dvije godine mlađim liječnikom kojeg je nedavno upoznala glumica prinovu očekuju u veljači, a do tada planiraju putovati i uživati s prijateljima.

Linker
19. travanj 2024 03:47