Ovo je napravila prvi put

Bogata nasljednica očito misli ozbiljno: U njezinom novom spotu pojavljuje se netko vrlo poseban

Iako iza sebe ima troje propalih zaruka, Paris Hilton jedva čeka da konačno stane pred oltar. Kako je nedavno rekla, našla je ‘pravog‘, a to je potvrdila i doista neočekivanim potezom.

Bogata nasljednica Hilton carstva i poslovna žena, Paris Hilton, objavila je novi glazbeni video za njezinu staru pjesmu "Heartbeat" iz 2006. Poznavajući Paris, to nije "običan" video jer u njezinim uradcima uvijek mora biti šljokica, naslikavanja i prikazivanja nje kao modne i entrepreneur ikone.

No, Paris je ovim video iznenadila mnoge jer se u njemu pojavljuje njezin dečko, prema šuškanjima i zaručnik, Carter Reum, s kojim Hilton očito misli ozbiljno. Dosad nismo vidjeli da je ova žena stavila nekog svog partnera u svoj video, ali sada je to napravila s namjerom - s namjerom da se s njim skrasi i osnuje obitelj.

Iako je u videu Carterovo lice većinom sakriveno, nema sumnje da je to upravo on, što je priznala i sama Paris: "Zahvaljujući mojoj ljubavi, stihovi sada konačno imaju značenje. Potpuna sam".

Čitajte i: ‘Četvrta sreća‘ za Paris Hilton? Nakon čak triju propalih zaruka, nasljednica je konačno našla svog princa

Naime, Paris je dala naslutiti da će uskoro ostvariti svoju dugogodišnju želju - stati pred oltar sa svojim "princem iz bajke" kojeg je pronašla u Reumu. Kako je ispričala za OK! magazine, vjenčanje će zbog pandemije biti intimnije.

"Naše vjenčanje će biti intimnije. To je dan o kojem sanjam čitav život i sad sam pronašla svog princa, jednostavno ne mogu dočekati", ispričala je Hilton. Također je otkrila da razmišljaju i o djeci, ali sada joj je vjenčanje najvažnije.

Hilton iza sebe ima čak tri propalih zaruka, zbog čega vjerojatno ne želi i ovaj put s tim "na sva zvona", kao što joj je bio običaj.

Prvi put se zaručila 2002. za modela Jasona Shawa, no prekinuli su nakon godinu dana. 2005. njezin izabranik je bio njezin imenjak Paris Latsis, no ni s njim nije imala sreće. Nakon njega upoznala je Chrisa Zylku s kojim je flertovala nekoliko godina prije nego su službeno postali par. Chris ju je zaprosio s ogromnim dijamantnim prstenom na snježnoj padini u Aspenu, a prekinuli su par mjeseci nakon zaruka jer je Hilton opet shvatila da on ipak nije čovjek za nju.

Trpjela fizičko i psihičko nasilje

Paris je nedavno objavila dokumentarac u kojem je otkrila da je bila žrtva zlostavljanja u internatu Provo Canyon School u koji su je roditelji poslali zbog raskalašenog ponašanja. Ipak, nitko od njih nije znao što se točno događa tamo.

Čitajte i: Paris Hilton otkrila horor iz djetinjstva: ‘Vrištali su mi u lice, davili me i neprekidno me mučili‘

Paris je tamo na svakodnevnoj razini trpjela psihičko i fizičko nasilje od strane osoblja koje je udaralo i pokušavalo daviti učenike. Osim toga, "zločeste" pojedince tjerali su u samice i kažnjavali na razne načine. "Od trenutka kada sam se probudila pa to trenutka kada bih legla u krevet, vrištali su mi u lice, vikali na mene i neprekidno me mučili", otkrila je Hilton koja je u toj školi provela 11 mjeseci.

Nakon što je konačno otkrila istinu koju je dugo skrivala, počele su se javljati i druge njezine kolegice iz škole koje su proživjele isto te je protiv škole pokrenuta peticija.

"Osoblje i profesori govorili su mi užasne stvari. Stalno su me tjerali da se osjećam loše u vlastitoj koži. Mislim da su nas samo htjeli slomiti, udarajući i maltretirajući nas. Željeli su uliti strah djeci kako bismo ih bespogovorno slušali", opisala je Paris svoje iskustvo u dokumentarcu "This is Paris".

Linker
25. travanj 2024 09:52