Instagram
Hoće li nadmašiti i Zuckerberga?

Bogatija od Beyonce: Sa samo 20 godina, Kylie Jenner je majka i najmlađa milijunašica na ovogodišnjoj Forbesovoj listi

2018. godina ostvarila je sve snove Kylie Jenner. Prije pet mjeseci postala je majka malene Stormi, a zahvaljujući make-up kolekciji koja se prodaje kao luda, dospjela je i na Forbesovu listu najbogatijih.

Djevojčica koju nitko nije primjećivao u emisiji "Keeping Up With The Kardashians" izrasla je u mudru poslovnu ženu te je u samo nekoliko godina ostvarila sve što si je zacrtala. Godinama je govorila kako želi biti mlada mama i raditi ono što voli, a oba su joj pothvata kao od šale pošla za rukom.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

"Kraljica šminke", kako je mnogi zovu, sa 17 godina izbacila je set ruževa i olovaka za usne koji se rasprodao u rekordnom roku te označio početak uzbudljive karijere najmlađe sestre iz klana Kardashian/Jenner.

Kylie je 2016. osnovala tvrtku "Kylie Cosmetics" te krenula širiti svoju ponudu, a svaku njezinu novu kolekciju obožavateljice make-up trendova dočekale su s velikim uzbuđenjem i tako malo pomalo punile bankovni račun mlađahnog beauty gurua.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Zahvaljujući prepoznatljivosti koju joj je donijelo prezime Jenner i pojavljivanje u reality emisiji, ali i odličnom smislu za biznis, bogatstvo Kylie Jenner danas se procjenjuje na nevjerojatnih 900 milijuna dolara što ju je dovelo na ovogodišnju Forbesovu listu u ulozi najmlađe samostalne poduzetnice.

Kylie Jenner (kyliejenner / 09.08.2017):
Profimedia, Face To Face A

Kylie je već snimila naslovnicu za časopis koji će izaći nakon proslave njezinog rođendana, a na kojoj, uz njezinu fotografiju stoji natpis: "Sa samo 21, ona bi mogla biti najmlađi milijarder na svijetu. Dobro došli u eru ekstremne prednosti slave".

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Naime, financijski stručnjaci predviđaju da bi Kylie, ako ovako nastavi, mogla postati najmlađa milijarderka na svijetu te nadmašiti čak i osnivača Facebooka, Marka Zuckerberga, koji je titulu milijardera dobio s 23 godine.

Mlada poduzetnica Kylie ove godine našla se na 27 mjestu Forbesove liste najbogatijih ljudi na svijetu, što znači da je nadmašila svoju polusestru Kim i samu Beyonce.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Bogatstvo Kim Kardashian procijenjeno je na vrijednost od 350 milijuna dolara, dok je Beyonce bogatija za pet milijuna.

"Wow. Ne mogu vjerovati da objavljujem vlastitu naslovnicu časopisa Forbes. Hvala vam za članak i priznanje. Blagoslovljena sam što imam priliku raditi ono što volim. Ovo nisam mogla ni sanjati!", napisala je Kylie u objavi na Instagramu.

Najava novog broja časopisa Forbes nije mogla stići u boljem trenutku. U petak 13. srpnja Kylie izbacuje novu ljetnu kolekciju, a prodaja bi mogla nadmašiti dosadašnje uspjehe.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Linker
17. travanj 2024 11:03