instagram
netko radi, drugi uživaju

Bojana Gregorić Vejzović s odmora suprugu šalje važnu poruku s ležaljke: 'Sve je pod kontrolom'

Čari glumačkog života vječito su nepredvidive i glumci barem mogu sa sigurnošću reći da ne rade statičan i dosadan posao. To dobro zna poznati glumački par Enes Vejzović i Bojana Gregorić Vejzović koji su nakon zajedničkog odmora opet razdvojeni.

Glumica Bojana Gregorić Vejzović se trenutno odmara na Pelješcu u društvu glumca Frane Maškovića dok su njegova supruga Inja Mašković i Enes Vejzović u Zagrebu i moraju raditi.

"Samo da javimo Ini i Enesu koji su vrijedni i rade u Zagrebu;da su djeca dobro i da je sve pod kontrolom", napisala je glumica kraj zajedničke fotografije na kojoj kolege uživaju u ležaljkama.

Pozdrave su im preko društvenih mreža poslale kolegice Nataša Medančić i Leona Paraminski koja im je poručila da se obavezno jave kad budu u Zagrebu.

Promo
Enes Vejzović i Bojana Gregorić Vejzović

Frano je prošle godine na Dubrovačkim ljetnim igrama glumio Hamleta, ostvario je mnoge uloge u svom kazalištu ZKM-u, a najveću popularnost stekao je nakon što se pojavio u filmu iz 2018. "Osmi povjerenik".

HTZ
Frano Maškovic, Nadia Cvitanović, Borko Perić

S djecom, Lovrom (12) i Maris (9) voli aktivne odmore.

Zagreb ZKM 29032019
FRANO MASKOVIC za Gloria Glam
Foto Mario Kucera
Mario Kučera
Frano Mašković uživa u glumačkim vodama, a pomno bira uloge...

"Volim ostaviti slobodno ljeto jer radim cijelu godinu. Volimo ići na izlete izvan Zagreba, volim ih voditi na dječje predstave, na filmove. Probe su intenzivne, kao i snimanja, pa je to vrijeme u kojem se najmanje družimo. Uz sve njihove obaveze i slobodne aktivnosti koje moramo pohvatati, pokušavam da u danu nađemo bar dva sata da smo nas četiri zajedno te da ćakulamo i igramo se. ", rekao je u jednom intervjuu.

Djeca Bojane i Enesa, Raul (14) i Zoe (10) presretni su što imaju na moru imaju zanimljivu ekipu i maksimalno uživaju.

Čitajte i:

Glumica nakon iskustva koje se ne zaboravlja: 'Dosta mi je za dva života'

Bojana Gregorić Vejzović nikad nije bila nježnija: 'Nosi moj pečat na srcu, volim te'

Što li joj je muž skrivio? Poznata glumica u karanteni napravila ono što bi se malo tko od nas usudio

Linker
08. travanj 2024 18:04