Foto: JLP
Sve otkazala

Bolest ne pita: 'Žao mi je što ću vas iznevjeriti, ali moram ozdraviti'

Lana Del Rey, američka pjevačica rođena na Manhattanu, otkazala je sve koncerte na turneji na kojoj već mjesecima promovira svoj šesti album. Fanovi su zabrinuti, a ona poručuje: 'Ljudi, moram ozdraviti'.

Megapopularna 34-godišnja Njujorčanka Lana Del Rey 'na cesti' je već šest mjeseci. Svjetsku turneju "Norman Fucking Rockwell" u rujnu je započela u rodnom gradu, potom je uslijedila Kanada, pa povratak u SAD i potom Europa. Kraj turneje nazire se tak u lipnju, no glazbenica se susrela sa zdravstvenim problemom.

Mrzim što vas moram iznevjeriti, ali moram ozdraviti

U izjavi za BBC objavila je da prekida europsku turneju jer je prisiljena zbog pogoršanog zdravlja. Objasnila je da je u potpunosti izgubila glas i da duže vrijeme neće moću održavati zahtjevne nastupe na pozornici.

"Oprostite, žao mi je što sam vas razočarala i što ovo javljam u posljednji trenutak, ali ova me bolest i samu zatekla i iznenadila - doista, u potpunosti sam ostala bez glasa. Liječnici su mi savjetovali da moram odmarati puna četiri tjedna, kako bih se sa sigurnošću izliječila. Mrzim što vas moram iznevjeriti, ali moram ozdraviti", poručila je Del Rey.

NEWARK, NJ - JANUARY 19:  Lana Del Rey In Concert at Prudential Center on January 19, 2018 in Newark, New Jersey.  (Photo by Theo Wargo/Getty Images)
Getty Images
Lana Del Rey na koncertu u New Jerseyju u siječnju ove godine

Pjevačica je s novim albumom bila nominirana za dva Grymmyja, a već je poznato da će nakon turneje nastupiti na nekoliko ljetnih glazbenih festivala, uključujući Coachellu i Bonnaroo.

Napokon priznali da su u vezi: Sada je i službeno, imamo novi zvjezdani par

Lana Del Rey se vraća na scenu i to u društvu unuka legendarnog glumca

Linker
22. travanj 2024 20:19