Ben Affleck i Ana de Armas
 Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Fatalna Ana

Bolni razvod je iza njega, alkoholizam i kockanje stvar su prošlosti. Glumac je preko ušiju zaljubljen

Dugo se Ben Affleck nosio s posljedicama postupaka koji su ga koštali braka s Jennifer Garner. No, konačno je krenuo dalje.

Glumac Ben Affleck konačno je i na Instagramu službeno postao dečko glumice Ane de Armas. Preko ušiju se zaljubio Affleck, prva je to ozbiljna veza koja se glumcu dogodila nakon razvoda od bivše supruge Jennifer Garner. Dosad su Bena i Anu zajedno hvatali paparazzi, no sada je i sama glumaca pokazala kako to izgleda kada provode vrijeme zajedno.

Zaljubili se na snimanju filma

Ana i Affleck zaljubili su se, inače, na snimanju filma "Deep Water". Otad su nerazdvojni, zajedno su boravili u njezinoj rodnoj Kubi, gdje je Ben promovirao i film "The Way Back". Uhvaćeni su tada u šetnji Havanom, ručku u lokalnom restoranu, druženju s obožavateljima... Već tada postalo je očito da su zajedno, no službeno se o ljubavi nisu oglašavali.

Potvrdili ljubav i službeno - zbog njezinog rođendana

Fotografije kojima je glumica i službeno potvrdila vezu, nastale su povodom njezinog rođendana. Pozirala je s Affleckom čvrsto zagrljena - na jednoj fotografiji pozirali su za selfie, a na drugoj su snimljeni s leđa dok zagrljeni gledaju zalazak sunca. Prava romantika.

Čitajte i:

Ben Affleck u nikad iskrenijem intervjuu govori o padu na dno: 'Živio sam u začaranom krugu koji nisam mogao prekinuti'

Potpuni kolaps Bena Afflecka: Ludi vikend kao da je bio poziv u pomoć, bivša supruga na vrijeme intervenirala

Razveli su se, ali su i dalje poput obitelji

Više nema sumnje da su skupa, Ben Affleck u vrućem zagrljaju s novom Bondovom djevojkom

Linker
20. travanj 2024 05:15