Samo ljubav

Boris Svrtan zapjevao supruzi uoči godišnjice, a onda otkrio da ju je s tom pjesmom i zaprosio

U trećoj emisiji devete sezone showa "Zvijezde pjevaju" ispali su bivša Miss Hrvatske Josipa Kusić i njezin mentor Sandi Cenov, a jedan nastup je bio posebno emotivan zbog ljubavne priče koja stoji poznate balade...

Parovi u showu "Zvijezde pjevaju" su se ovaj put natjecali u žanrovima pop, rock i funka, a Danijela Martinović, Mirela Priselac Remi, Marko Tolja i Jurica Pađen posebno su emotivno reagirali na nastup glumca Borisa Svrtan i njegove mentorice Leje Mijatović.

Glumac Boris Svrtan i Lea Mijatović odlučili su otpjevati pjesmu kojom je Boris zaprosio svoju suprugu Kristinu. Riječ je o pop baladi Zdravka Čolića "Jedna zima sa Kristinom".

"Bacio me na koljena sad kad sam čula da je ovom pjesmom zaprosio ženu, no odabrati ovu pjesmu bilo je hrabro. A napraviti dvoglasje, još je hrabrije", poručila im je Danijela Martinović. S tim se složio i Marko Tolja, dodavši da im je nastup bio korektan i šarmantan.

Uskoro će glumac i njegova izabranica, logopedinja Kristina Turk, slaviti prvu godišnjicu braka. Prije nego su stupili u bračne vode upoznali su se samo 18 mjeseci prije u kafiću Dramskog kazališta Gavella, čiji je Svrtan tada bio ravnatelj, a Kristina je na Krležine noći stigla oprostivši se ranije sa svojim društvom s kojim je bila na zabavi uz tamburaše.

Prepoznali su se na prvi pogled jer oboje vole umjetnost i putovanja, te vode aktivni život, a zbližile su ih i slične priče. Oboje su u tom trenutku bili slobodni te profesionalno i životno sazreli s odraslom djecom iz svojih prethodnih brakova.

image
Poljubac Borisa Svrtana i Kristine Turk...
VEDRAN PETEH/CROPIX

A ostatak svog života odlučili su provesti slobodno i vedro, rukovodeći se svojim srcem i unutarnjim kompasom, bez ikakvih očekivanja nametnutih sa strane. Magazin Gloria napravila je ekskluzivne fotografije s vjenčanja gdje je glumcu vjenčani kum bio prijatelj i kolega Goran Grgić, a Kristini njezina prijateljica Jasnimka Bedeković, književna izdavačica.

Linker
19. travanj 2024 00:57