/ Instagram
HIT DANA

Borna Ćorić zapjevao s Jelenom Rozgom, obožavatelji mu poručili: 'Drži se ti tenisa'

Svoju ozljedu zbog koje je morao ove godine propustiti Wimbledon, Borna Ćorić liječi s 'opijumom' i to onim u izvedbi Jelene Rozge.

Zagrebački tenisač Borna Ćorić prije tjedan dana je objavio kako nažalost, zbog lakše ozljede i lošeg tajminga, mora propustiti ovogodišnji nastup na Wimbledonu, a dok se oporavlja i čeka teniski turnir u Umagu odlučio se malo odmoriti u Splitu. A na splitskoj rivi sreo je popularnu pjevačicu Jelenu Rozgu i s njom odlučio zapjevati jednu od svojih najdražih pjesama još iz razdoblja kada je Splićanka pjevala s grupom Magazin.

Izvedbom pjesme "Opijum" 22-godišnji tenisač se pohvalio na svojem Instagram profilu uz poruku da liječi ozljedu s najboljom i najljepšom Jelenom Rozgom. I dok je, kako je s hashtagom objasnio, on bio jako sretan, s njegovim pjevanjem je rijetko tko bio impresioniran. Dapače, obožavatelji su mu redom pisali neka se drži tenisa, jer je u tome dobar, a komentarima se pridružio i bivši tenisač Ivan Ljubičić koji mu je poručio neka pusti Jelenu da pjeva.

Ćorić je svoju ozljedu, zbog koje je morao propustiti Wimbledon, odlučio iskoristiti za druženje s obitelji i prijateljima, a najavljeni povratak možemo očekivati na teniskom turniru u Umagu koji počinje 12. srpnja.

Linker
24. travanj 2024 19:34