Osebujna od rođenja

Borna Kotromanić prisjetila se traumatičnog događaja iz djetinjstva: ‘Ovo svojima još uvijek ne opraštam‘

Bivša supruga Luke Rajića prisjetila se prošlosti i trenutaka kada je zavoljela modu. Već tada se vidjelo da će za nekoliko godina puno ulagati u svoj stil, a tako je i danas. Ipak, jedan detalj je još uvijek boli.

Životna savjetnica Borna Kotromanić poznata je po svom osebujnom modnom stilu i poludugoj tamnosmeđoj kosi od koje se ne odvaja. Svugdje gdje se pojavi, privlači pozornost, a prema zadnjoj objavi na Instagramu, takva je bila odmalena.

Borna je s fanovima podijelila fotku iz djetinjstva na kojoj pozira u simpatičnom modnom spoju - plisiranoj bijeloj suknji, košuljici i pletenom prsluku - komadu koji je ponovno hit sezone zbog praktičnosti i svestranosti.

Čitajte i: Borna Kotromanić otkrila tajnu savršenog zdravlja: ‘Da ovo radimo svaki dan, bili bismo besmrtni"

"Rođena sa stilom, ali ovu frizuru i prisilno šišanje još uvijek svojima ne opraštam", napisala je Borna ispod fotografije na kojoj nosi uvelike drukčiju frizuru od one danas.

Djeca su se tada šišala na isti način i to većinom kod kuće na takozvanu ‘lonac‘ frizuru pa ne čudi da je Borna imala istu. No, sudeći po komentaru, nikada se više ne bi furala išta slično.

Čitajte i: Potpuno se preobratila: Nakon recepta za besmrtnost, Borna pronašla novi izvor mladosti i vitalnosti

Inače, Borna je velika pobornica zdravog života i Ayurvede te svoje obožavatelje redovito educira o zdravim navikama, kako fizičkim tako i mentalnim. Nedavno je rekla kako bismo se što više trebali okruživati negativnim ionima, pogotovo kad spavamo, jer nam to može donijeti višestruku korist.

"Kada bi 24 sata dnevno bili u takvom okruženju osigurali bismo si savršeno zdravlje i besmrtnost. Ovo nije poziv da cijeli dan provedete u krevetu, već da vrijeme koje provedete u krevetu bude maksimalno učinkovito u optimalizaciju vašeg zdravlja, vitalnosti i dugovječnosti", napisala je Borna jednom prilikom.

Linker
19. travanj 2024 16:07