Obitelj na prvom mjestu

Bračna idila na Floridi! Ivanka Trump i suprug Jared Kushner pokazali da su zaljubljeniji nego ikad

Atraktivna bivša ‘prva kćer‘ pozornost je privikla svojim opuštenim i čipkastim izdanjem u kojem je izmjenjivala nježnosti sa suprugom. Izgleda da je par koji s troje djece živi u Miamiju - sretniji nego ikad.

Poduzetnica Ivanka Trump (39), kći bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa (75), nije dopustila da joj obiteljsku idilu naruši nedavno objavljena knjiga ‘I’ll Take Your Questions Now: What I Saw in The Trump White House’.

Bivša glasnogovornica Bijele kuće Stephanie Grisham u njoj otkriva nepoznate detalje o obitelji Trump, pa i o Ivanki, za koju kaže da je bila nametljiva, a njezinog supruga Jareda Kushnera (40) opisuje kao ‘Rasputina u odijelu krojenom po mjeri’.

Ipak, izmjenjujući nježnosti dok čekaju kćer Arabellu (10) i sinove Josepha (7) i Theodorea (5) da završe s igrom u vodenom parku u Miamiju, gdje su prošle godine kupili vilu vrijednu 24 milijuna dolara, bračni par odaje dojam da su - jači nego ikad.

Vitka i visoka Ivanka plijenila je poglede svojom fantastičnom figurom, a od nje se nije odvajao suprug Jared Kushner s kojim je lijepa kćer Donalda i Ivane Trumpa izmijenila nježne poljupce.

image
Ivanka i Jared u braku su od 2009.
Foto: Profimedia

Atraktivnoj Ivanki bijela ljetna čipkasta haljina koju je nosila preko bikinija stajala kao salivena, a bivša 'prva kćer' kako su je mediji nazivali, kosu je nosila podignutu u punđu ukrašenu svilenim šalom.

Tijekom četiri godine, koliko je Donald Trump proveo kao američki predsjednik, njegova najstarija kći Ivanka Trump, kao i njegov zet Jared Kushner bili su angažirani kao njegovi pomoćnici u Bijeloj kući.

Nakon što su napustili Washington i zaboravili na život u Bijeloj kući Ivanka i suprug Jared sa svoje troje djece preselili su se u Miami.

Čitajte i: Praktične i svestrane! Ivanka Trump isfurala traperice iz kakvih se ni Hrvatice neće skidati ove sezone

Do pronalaska savršene kuće živjeli su u iznajmljenom stanu jedne od najluksuznijih zgrada u Miamiju koju je dizajnirao talijanski arhitekt Antonio Citterio, a najam stana, ovisno o veličini i poziciji, kreće se otprilike oko 250 tisuća kuna mjesečno.

Par je kupio neizgrađenu parcelu, a njihov dom ovo je ljeto napokon završen.

Riječ je o 24 milijuna dolara vrijednoj vili na 8500 četvornih metara sa šest spavaćih soba, osam kupaonica, raskošnim dvostrukim stubištem, otvorenim prostorima za zabave, stropovima s visokim kupolama i teretanom dok se ispred kuće nalazi golemi vrt i bazen.

Čitajte i: Ivanka Trump i suprug više nisu podstanari! Otvorili su vrata svoje nove kuće: zavirite u čak šest spavaćih soba

Linker
11. travanj 2024 22:26