Nakon 25 godina braka

Bračni staž dulji od 30 godina - unatoč tome što su zapravo rođaci! Šokantno otkriće nije ih uzdrmalo

Glumac Kevin Bacon i njegova supruga, glumica Kyra Sedgwick rođaci. Otkrila je to DNK analiza koja ih je prilično iznenadila. Nisu imali pojma o vezi njihovih predaka.

Dane karantene i izolacije slavni glumac Kevin Bacon provodi kod kuće, pokušavajući naučiti kuhati i spremati delicije za svoju obitelj. Ne briljira, no ono što skuha sigurno će pojesti njegova supruga Kyra i njihova djeca. Ako ništa - onda zbog silne ljubavi prema muškarcu s kojim je Kyra u braku već više od 30 godina.

Naime, proslavljeni holivudski par, Kevin Bacon i Kyra Sedgwick slove za jedan od najstabilnijih parova u svijetu glamura i blještavila. Ostali su zajedno više od 30 godina, a bračni staž i dalje se sretno niže. Nemalo ih je, stoga, iznenadilo kada su tijekom gostovanja u emisiji "Finding Your Roots", saznali da su rođaci.

Tijekom gostovanja u emisiji koja se bavi proučavanjem obiteljskog stabla poznatih, voditelj Henry Gate Louis priopćio je paru da su rođaci. Naime, Kyra i sedam godina stariji Kevin imaju DNK dokaze koji ilustriraju da su njih dvoje rođaci u devetom koljenu.

Iako ih je takvo otkriće iznenadilo, nije poremetilo njihov odnos - brak koji je započeo 1988. godine - ostao je čvrst i nakon tog zanimljivog saznanja. Bacon je više puta istaknuo da je upravo Kyra označila sretnu prekretnicu njegovog života i karijere.

"Ona je ljubav mog života, odmah sam to znao. Ali, kada je ušla u moj život, moja karijera bila je na dnu. Ipak, dogodila se ljubav i počela su se rađati naša djeca, a ponude za filmove konačno su se krenule nizati", objasnio je svojedobno Bacon o svom braku.

image
Holivudski par i dalje uživa u bliskostima, spojevima i zajedničkim trenucima.
MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Kad je ona ušla u njegov život, karijera mu je bila na dnu

Par se, inače, upoznao na snimanju filma "Lemon Sky". Uskoro je Kevin Kyru i zaprosio, i to tako što je na sam Božić sakrio prste u čarapu za poklone te joj pripremio iznenađenje. Rekla mu je da - bez imalo razmišljanja pa su ubrzo uplovili brak iz kojeg su dobili dvoje djece - sina Travisa, koji se bavi glazbom, i kćer Sosie, koja je krenula glumačkim stopama.

Linker
10. travanj 2024 17:15