Naljepše kulise

Bračni zavjet na Jadranu: Britanski voditelj oženio se na Hvaru i okupio slavne prijatelje

Među slavnim uzvanicima ističe se američki glumac Alfonso Ribeiro sa suprugom Angelom Unkrich - najpoznatiji po ulozi Carltona u humorističnoj seriji ‘Princ iz Bel-Aira‘.

Jedinstveni otok Hvar poslužio je kao naljepša moguća kulisa za vjenčanje poznatog britanskog sportskog tv-voditelja Willa Buxtona i njegove odabranice, publicistkinje Victorije Helyar poslije sedami godine veze. Sportskom stručnjaku koji godinama prati utrke F1 i pojavljuje se u sve četiri sezone Netflixove dokumentarne serije "Formula1: Drive to Survive", piše portal iluminaryworth. Ideju da razmotri Hvar vjerojatno mu je dao dobar poznavatelj jadranske obale, bivši hrvatski zet Bernie Ecclestone, nedakašnji izvršni direktor Formula One Groupe, koji i nakon razvoda od Riječanke Slavice Ecclestone svake godine krstari našim morem. Nesumnjivo je kako će i objava vjenčanih fotografija te videa na društvenim mrežama mladenaca dovesti i pokojeg znatiželjnog Britanca na naše more, a mogao bi poslužiti i kao dobra turistička promidžba i u Americi jer su se među uzvanicima na svadbenom slavlju našla i neka poznata lica.

Detalje o bajkovitom vjenčanju otkrila je oduševljena mladenka na svojem Instagramu, a u raj na zemlji, kako su prozvali naš najsunčaniji otok, pozvali su svjetski jet-set.

Među uzvanicima se tako, primjerice, isticao američki glumac Alfonso Ribeiro sa suprugom Angelom Unkrich - najpoznatiji po ulozi Carltona u humorističnoj seriji "Princ iz Bel-Aira".

I on je na svom Instagram profilu objavio fotografiju s vjenčanja, otkrivajući da su imali dovoljno vremena istražiti grada Hvaru, a objavili su i kratki video sa svadbe. Bilo je ludo, kaže glumac, pohvalivši se da je i zapjevao s bendom.

Linker
20. travanj 2024 00:29