2020 NBCUniversal Media, LLC via
bez djece u prvim redovima

Brad Pitt na tronu potpuno sam: Ni riječ nije rekao o djeci, priznao da mu je privatan život - katastrofa

Dobitnik Zlatnog globusa za najbolju sporednu ulogu u filmu "Bilo jednom... u Hollywoodu", Brad Pitt izašao je održati govor, a u njemu nije spomenuo svoju djecu, nego samo majku i kolegu iz snova.

Nakon nedavnog rođendana 18. prosinca, Brad Pitt (57) je dobio zakašnjeli poklon. Nakon razvoda i liječenja od alkoholizma Brad Pitt je opet dosegnuo vrhunac, a to potvrđuje i zlatni kipić u njegovoj ruci. S osmijehom na licu, popeo se primiti nagradu na dodjeli Zlatnog globusa, a na pozornici s reflektorima nije spomenuo djecu, već samo majku.

"Da sam nekoga poveo, odmah bi ispalo da sam u vezi sa ženom koja stoji uz mene, a to bi ispalo baš neugodno ako bi to bila moja majka", rekao je Brad i od srca nasmijao svoju bivšu suprugu Jennifer Aniston koja ga je iz publike gledala s odobravanjem i ljubavlju, zbog čega su se mnogi ponadali da za par postoji druga šansa, osobito jer su se družili i na partyju nakon dodjele.

U publici nije bilo njegovih šestero djece, koje dijeli s bivšom suprugom Angelinom Jolie, a mnoge je iznenadilo i to što im nije poslao nikakvu poruku s pozornice, a uspio se našaliti s kolegom Leonardom DiCaprijem da bi on za njega našao mjesto na dasci, aludirajući na film "Titanik".

BEVERLY HILLS, CALIFORNIA - JANUARY 05: In this handout photo provided by NBCUniversal Media, LLC, Brad Pitt and Leonardo DiCaprio speak onstage during the 77th Annual Golden Globe Awards at The Beverly Hilton Hotel on January 5, 2020 in Beverly Hills, California. (Photo by Paul Drinkwater/NBCUniversal Media, LLC via Getty Images)
2020 NBCUniversal Media, LLC via

Iako je teško razdoblje iza njega, u kojem se suočio s ovisnošću i krahom dvanaest godina duge ljubavne veze s Angelinom Jolie koju su zapečatili bajkovitim vjenčanjem u dvorcu u Francuskoj 2014., ponovno se osjeća dobro u svojoj koži, a zna i priznati da je pogriješio.

U nedavnom intervju s kolegom Anthonyjem Hopkinsom otkrio je da je trenutačno u osjetljivoj fazi.

"Nisam plakao posljednjih 20 godina, a sada sam u vrlo osjećajnoj fazi. Sve me može ganuti. Moja djeca, prijatelji, vijesti koje čujem. Mislim da je to dobar znak, iako ne znam što si mi događa...", rekao je Pitt koji je priznao je da je prebrodio ovisnost pomoću susreta anonimnih alkoholičara.

BEVERLY HILLS, CALIFORNIA - JANUARY 05: In this handout photo provided by NBCUniversal Media, LLC,  Brad Pitt accepts the award for BEST PERFORMANCE BY AN ACTOR IN A SUPPORTING ROLE IN ANY MOTION PICTURE for
2020 NBCUniversal Media, LLC via

Za američki časopis GQ poznati glumac je nakon razvoda otkrio da je bračni krah isključivo njegova krivnja, a takvog su razmišljanja, čini se, i njegova djeca jer mu nisu dala potporu. S druge strane, majci Angelini djeca se često pridruže na crvenom tepihu. Tako je u listopadu prošle godine s Maddoxom i Zaharom šetala crvenim tepihom u Tokiju, a s Vivienne and Knoxom prošetala u Londonu na premijeri filma "Gospodarica Zla 2". Angelina ima blizak odnos sa svih svojih šestero djece, a s Maddoxom osobito.

"Tako sam sretna što je izrastao u tako dobrog dečka. Pametan, uči, radi, ali je istovremeno i divlji. U balansu je za svoje tinejdžerske godine", rekla je za Maddoxa nedavno na Entertainment Tonight, a upravo on ima najlošiji odnos s Pittom i ne želi ni čuti za oca nakon incidenta u zrakoplovu koji je bio okidač za razaranje idealne holivudske obitelj.

NEW ORLEANS - JANUARY 16:  (L-R) Actor Brad Pitt, his son Maddox Jolie-Pitt and actress Patricia Clarkson sit on the bench on the sidelines during warm ups prior to the New Orleans Saints hosting the Arizona Cardinals during the NFC Divisional Playoff Game at Louisana Superdome on January 16, 2010 in New Orleans, Louisiana.  (Photo by Chris Graythen/Getty Images)
Getty Images
Brad Pitt s Maddoxom 2010. godine na utakmici

"Kod nas je neprestano galama, ili hihot, ili vriska, ili plač... Obožavam to. Obožavam - hvalio se nekada Pitt novinarima o obiteljskom životu, ali pritisak brojne obitelji i turbulentnog životnog ritma ipak je bio prevelik. Uz brojne javne optužbe - ona je tvrdila da je on nasilni otac koji previše pije i konzumira marihuanu, dok je on dao naslutiti da su priče o glumičinom neurotičnom ponašanju itekako istinite - pokrenuli su parnicu za skrbništvo nad djecom, koja do danas nije završena. Pitt je spas pronašao u novim projektima.

LOS ANGELES, CALIFORNIA - SEPTEMBER 18: Brad Pitt attends the premiere of 20th Century Fox's
Getty Images

"Gluma je samo dio onoga što me zanima. Od motora preko arhitekture do pomaganja drugima, puno je mojih strasti. I zato ako trebam odvojiti nekoliko mjeseci života za neku ulogu, ona toga doista mora biti vrijedna", kazao je jednom prilikom Brad Pitt, koji je takvu ulogu našao u Tarantinovom filmu “Bilo jednom... u Hollywoodu” zbog koje je dobio kipić za najbolju sporednu ulogu na 77. dodjeli prestižne nagrade. Tamo je opravdao ulogu zavodnika u privatnom životu jer je sreo čak pet svojih bivših djevojaka.

Na događaju su se pojavile njegova bivša zaručnica Gwyneth Paltrow, bivša supruga Jennifer Aniston, bivša djevojka Christina Applegate, te dvije izabranice s kojima su ga mediji svim silama spajali - glumice Sienna Miller i Charlize Theron.

Embargoed to 0001 Thursday October 4
File photo dated 02/12/1996 of Actor Brad Pitt and Gwyneth Paltrow who has said she is grateful to then boyfriend Brad Pitt for protecting her by threatening Harvey Weinstein following an alleged incident of sexual misconduct., Image: 389652247, License: Rights-managed, Restrictions: FILE PHOTO, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association

Jennifer Aniston and Brad Pitt at 2004 IFP INDEPENDENT SPIRIT AWARDS, LA, CA 2/28/2004
Courtesy Everett Collection
Od 2000. do 2005. bio je u braku s Jennifer Aniston

77th Annual Golden Globe Awards - Arrivals.
05 Jan 2020, Image: 491250633, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Jen Lowery / MEGA / Mega Agency / Profimedia
Jen Lowery / MEGA / Mega Agency / Profimedia
Charlize Theron

BEVERLY HILLS, CALIFORNIA - JANUARY 05: Sienna Miller attends the 77th Annual Golden Globe Awards at The Beverly Hilton Hotel on January 05, 2020 in Beverly Hills, California. (Photo by Frazer Harrison/Getty Images)
Getty Images
Sienna Miller

Nedavno je i sam priznao da mu je privatni život čista katastrofa, ali sudeći po tome da je još uvijek u igri i mnogim ženama vrlo naočit sigurni smo da on nije od onih kojem samo jednom ljubav pokuca na vrata...

Linker
25. travanj 2024 18:07