Profimedia, Abaca Press
pokazao novu tetovažu

Brad Pitt: 'Znam što muškarci moraju napraviti da bi bili bolji'

Dan nakon svečanog otvaranja, 76. Filmski festival u Veneciji obasjala je jedna od najvećih holivudskih zvijezda - Brad Pitt. Na Lidu se večeras održava svjetska premijera ZF drame 'Ad Astra' redatelja Jamesa Graya, gdje glumi astronauta iz bliske budućnosti koji dobije zadatak krenuti na Neptun u potragu za davno izgubljenim ocem, a prije nego što će prošetati crvenim tepihom, 55-godišnji glumac izašao je pred novinare i progovorio o muškosti.

- Odrastao sam u doba kada su nas učili da moramo biti snažni, ne smijemo pokazivati slabosti i dozvoliti da nas drugi ne poštuju. Takav odgoj imaju svoju vrijednost, ali stvara i barikadu koja vam ne dopušta da doista prihvatite samoga sebe jer vam uskraćuje da prihvatite i one druge osjećaje, kojih se možda bojite ili ih se sramite – kazao je Pitt te nastavio – S filmom smo htjeli postaviti pitanje postoji li neka naša bolja verzija? Ako se otvorimo drugima i vlastitim osjećajima, hoćemo li imati bolju vezu s voljenima, ali i sa sobom samima? Na kraju dana, to je jedino bitno.

US actor Brad Pitt arrives to the Excelsior Hotel peer during the LXXVI Mostra del Cinema of Venice. Venice on august 28th, 2019., Image: 467672968, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Abaca Press
Profimedia, Abaca Press

Holivudski zavodnik, koji se 2016. rastao od supruge Angeline Jolie, a od travnja ove godine i službeno je ponovno samac, na Mostri nije pokazao samo novi film, već i novu tetovažu. Ilustracija na bicepsu malo iznad lakta izgleda poput visokog vitkog čovjeka i njegove kratke sjene, a uokviruje njegovu staru tetovažu sa stihovima 'Tamo postoji polje, iznad svakog poimanja dobra i zla. Tamo ću te sresti', koju je davno stavio iz ljubavi prema bivšoj supruzi.

Venice, ITALY  - The Hollywood actor Brad Pitt arrives via taxi boat to the Hotel Excelsior in Venice to attend the 76th Venice Film Festival.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 467676163, License: Rights-managed, Restrictions: RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN ITALY, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid UK
Profimedia, Backgrid UK

O Angelini nije pričao na press konferenciji, ali zato se zahvalio svojem kolegi i dobrom prijatelju Georgeu Clooneyju. Naime, Clooney je prije šest godina u Veneciji premijerno prikazao film 'Gravitacija', u kojem je glumio astronauta, pa je Pitt pripremajući se za ulogu u 'Ad Astri' upravo od njega tražio savjete.

VENICE, ITALY - AUGUST 29:  Brad Pitt attends
Getty Images

- Snimati film o životu u svemiru nije uvijek udobno. To je kao školska produkcija Petra Pana, znate da će onaj klinac visiti na žici. Kada mi je bilo najteže, George me je tješio svojim neugodnim iskustvima – kazao je Pitt.

Linker
05. travanj 2024 12:49