Splash News
Lud od ljubavi

Brada Pitta zgodnoj arhitektici privukla je njezina strast za životom

Neri i Brad upoznali su se sasvim slučajno, a osvojila ga je njezina pamet i strast za životom, kažu izvori.

Angelina Jolie zanijekala je natpise da ponovno ljubi, a Brad Pitt navodno sve više vremena provodi sa svojom novom odabranicom.

54-godišnjeg glumca osvojila je Neri Oxman, 42-godišnja Izraelka koja je također već bila u braku.

A post shared by Neri Oxman (@nerioxman) on

Prijatelj Brada Pitta za Us Weekly otkrio je da glumac uz Neri jednostavno blista te da su ga arhitektici, osim atraktivnog izgleda, privukle njezina osobnost i pamet.

"Neri je jako strastvena, ekstremno pametna i talentirana žena. Pravi je ekstrovert, uživa u društvu i puna je ljubavi", otkrio je izvor.

A post shared by Neri Oxman (@nerioxman) on

"I muškarci i žene vole Neri. Zna kako napraviti da se osjećate kao da ste jedina osoba u prepunoj sobi. Njezina prisutnost opija!", dodao je izvor te napomenuo da Brad ne može skinuti osmijeh s lica otkako se zaljubio u tamnokosu arhitekticu.

Brad i Neri upoznali su se 2017. godine, putem projekta vezanog za 3D printere, na kojem je ona radila. Ona je navodno prva žena s kojom je bio nakon razlaza s Angelinom Jolie 2016. godine.

13.March.2017  - LONDON  - UK

*** EXCLUSIVE - WEB MUST CALL FOR PRICING ***

Angelina Jolie visiting London bookshop Watersons in a stunning outfit, the hollywood A lister was in really good spirits as she smiled for the Photographer and was happy to be photographed., Image: 325170889, License: Rights-managed, Restrictions: EXCLUSIVE PICTURES -  PLEASE CREDIT AS PER BYLINE *UK CLIENTS - PLEASE PIXELATE CHILDS FACE BEFORE PUBLICATION***UK CLIENTS MUST CALL PRIOR TO TV OR ONLINE USAGE PLEASE CALL 0208 344 2007, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos
Profimedia, Xposurephotos

Linker
18. travanj 2024 18:50