Prvi izlazak s novom djevojkom

Brakorazvodna drama Kanyea i Kim: Iako oboje izlaze s drugima, on se teško nosi s raspadom nekada naizgled skladnog braka

Ni sam reper koji se odnedavno službeno zove Ye, ne zna što bi jer ima novu djevojku, 22-godišnju manekenku Vinetriju, ali ipak teško podnosi činjenicu da ga je Kim zamienila s 27-godišnjim komičarom Peteom Davidsonom.

Koloplet proturječnosti u ponašanju američkog glazbenog mogula Kanyea West (44), čije ime odnedavno službeno glasi Ye, i dalje je misterij. Rijetkima uspijeva proniknuti u njegovo razmišljanje, a katkad se čini da je to i njemu problem. Primjer je novi zaplet u glazbenikovom ljubavnom životu: poslije navodne veze s manekenkom Irinom Shayk (Kim na to nije ni trepnula) Kanye se već neko vrijeme viđa s manekenkom Vinetrijom (22).

Prošli vikend došli su zajedno na veoma važan događaj, košarkašku utakmicu tima njegove Akademije Donda što ju je u čast svojoj pokojnoj majci dr. Dondi West, profesorici engleskog jezika i književnosti na Sveučilištu Chicago State, prošlog mjeseca osnovao u Kaliforniji.

Utakmica se igrala u Minneapolisu, a pokraj njega je cijelo vrijeme bio tamnokos model koji se proslavio objavama na Instagramu. Njegova momčad izgubila je od domaćih 'Minnesota Preppersa' (92:86), no repera i njegovu novu djevojku to nije ozlovoljilo. Mirno su sjedili na mjestima uz teren kad su njegovi nakratko poveli i ostali staloženi do kraja. Da Page Six nije nedavno objavio kako su u vezi, iz govora tijela Vinetrije i Yea teško bi se moglo zaključiti da su par.

Čitajte i: Kanye West ne prestaje šokirati: Njegova nova pjesma otkriva tužnu istinu o braku s Kim Kardashian

Djelovao odsutno

Bilo je to njihovo prvo pojavljivanje u javnosti pa je bilo za očekivati da će razmijeniti pokoju nježnost. Međutim, glazbenik je djelovao odsutno, jedva pogledavši pratilju. Njihov dolazak na košarkašku utakmicu poklopilo se s glazbenikovim medijskim istupom u emisiji „Drink Champs” tijekom kojeg kojem je Kim Kardashian, mrtav hladan, nazvao svojom ženom.

image

Kanye West, sada poznat kao Ye, na tajnoj košarkaškoj utakmici njegove Akademije Donda.

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Doduše, zasad su rastavljeni ali ne i razvedeni: on je u kolovozu, navodno, prekinuo brakorazvodni postupak.

Nazvati bivšu svojom ženom bio je, vjerojatno,njegov odgovor na prošlotjedno pojavljivanje 41-godišnje Kim u showu Saturday Night Live i uvodni monolog koje gosti uvijek imaju. Kim je tom prilikom rekla da je slobodna što se nije svidjelo njezinom bivšem, izvješćuje Cosmopolitan.

Baš je zato u televizijskom istupu u emisiji „Drink Champs” istaknuo je da, što se njega tiče, Kim i on nisu razvedeni jer nije vidio nikakav dokument koji bi to potvrdio. Dok je to govorio, u blizini je navodno bila nova djevojka,Vinetria. Kako bi naglasio da ga „nije briga za Kim”, osim što je našao novu djevojku, bivšu je prestao pratiti na društvenim mrežama (drugi put ove godine).

Kao za inat, Kim i opet nije trepnula. Uostalom, zašto i bi? Kako pišu Page Six i US Magazine, odnedavno izlazi s Peteom Davidsonom (27), članom komičarskog tima showa „Saturday Night Live” i zločestim momkom američke društvene scene. Iza tog srcolomca su razvrgnute zaruke s pjevačicom Arianom Grande, izlazio je s glumicama Kate Beckinsale i Margaret Qualley, povezivalo ga se i s modelom Kaiom Gerber, kćerkom Cindy Crawford.

Prijatelji Kim Kardashian su podijeljeni: jedni misle da joj veza s Peteom Davidsonom sad ne treba jer je malo koja s njim izdržala na dulje staze dok je drugi podržavaju. Ako ništa drugo, nasmijava je a to joj poslije sedmogodišnjeg braka s Kanye Westom, u kojem su dobili četvero djece: kćeri North (8) i Chicago (3) te sinove Sainta (5) i Psalma (2), sad najviše treba.

Linker
20. travanj 2024 00:03